Τι φάση: Επικά τα σχόλια στο Twitter με το αυγό που «έφαγε» στο δόξα Πατρί!

Δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τι φάση: Επικά τα σχόλια στο Twitter με το αυγό που «έφαγε» στο δόξα Πατρί!

Η νέα εκπομπή του ALPHA, «Τι φάση» έχει φέρει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές καθώς οι φάρσες που σκάρωσαν τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Εβελίνα Νικόλιζα δεν έμειναν απαρατήρητες ακόμη και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι έστησαν πάρτι με τα σχόλια καθώς κάποιος δεν φάνηκε να είναι και πολύ τυχερός.

Από την άλλη, παρόλο που δεν έχει πολύ καιρό που η εκπομπή έχει βγει στον αέρα φαίνεται πως δεν έχει σημειώσει αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Η επική στιγμή στην εκπομπή «Τι φάση» και το αυγό που έφερε τα πάνω κάτω

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την εκπομπή «Τι φάση»

Γιώργος Τσαλίκης - Αυτό είναι το σημείο που είδε την πρεμιέρα του Τι φάση

Η μεγάλη πρεμιέρα του Τι Φάση, με παρουσιαστές στα backstages ουσιαστικά, τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα πήγε πάρα πολύ καλά με το κοινό να περιμένει πως και πως το δεύτερο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή 3/4.

Ο εκκεντρικός και πάντα χαμογελαστός τραγουδιστής είναι γνωστό πως απουσιάζει για συναυλίες αυτήν την περίοδο, ωστόσο δε γινόταν να μην δει τα πρώτα πλάνα από την πιο ευχάριστη εκπομπή, που έχει ίσως συμμετάσχει ποτέ.

Έτσι λοιπόν, με ένα insta story μας έδειξε πως ενώ μεταφερόταν με ένα βανάκι και όλο το team από την Νέα Υόρκη προς τη Βοστόνη, εκείνος δε δίστασε να βγάλει το tablet του και να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο με την Ελλάδα την πρεμιέρα.