Ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποκάλυψε την σημερινή σχέση που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Για να το ξεκαθαρίσω αυτό έχω...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποκάλυψε την σημερινή σχέση που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε για τον ερχομό της κόρης του, αλλά και για το πως είναι σήμερα η σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες για έντεκα ολόκληρα χρόνια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Τα παιδιά προσφέρουν χαρά στην οικογένεια και νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Με την κόρη μου μοιάζω κιόλας… Βοηθάω κι εγώ αλλά η γυναίκα μου είναι ηρωίδα… Τα μεγάλα παιδιά της γυναίκας μου μένουν μαζί μας, βοηθάνε τα αδερφάκια τους, τα προσέχουν…

Δε μου αρέσει να μένω στάσιμος… Με τον Γιώργο Παπαδάκη για να το ξεκαθαρίσω αυτό έχω πολύ καλές σχέσεις. Έχουν περάσει τρία χρόνια από αυτή την ιστορία. Μαζί του ήμουν 11 χρόνια, οικογένεια, κοιταζόμασταν και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε… Νομίζω ότι χαίρεται με την εξέλιξή μου».

Οι δηλώσεις του Ντίνου Σιωμόπουλου

Ραγίζει καρδιές ο Ντίνος Σιωμόπουλος για το θάνατο του πατέρα του

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο επιτυχημένος δημοσιογράφος, Ντίνος Σιωμόπουλος, τον οποίο αρχικά γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής "MEGA Σαββατοκύριακο", μίλησε μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του πατέρα του.

Η εκπομπή «ΜΕGΑ Σαββατοκύριακο» έχει ξεχωριστή απήχηση στο κοινό, ενώ βρίσκεται μόλις τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Τα συναισθήματα σου;

Όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, αισθάνθηκα ότι χάθηκε ένα δικό μου κομμάτι... Σοκαρίστηκα με τη φυγή του. Πέθανε στα χέρια μου. Δεν υπάρχει ημέρα που περνά χωρίς να τον σκέπτομαι. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας με την εκλεκτή συνάδελφο και πλέον φίλη, Στέλλα Γκαντώνα, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Από την πρώτη στιγμή το κοινό αγκάλιασε αυτήν την ομαδική δουλειά. Αναδεικνύουμε τα θέματα της επικαιρότητας, απαντάμε στα ερωτήματα των τηλεθεατών και αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς τους. Είμαστε μια ενημερωτική παρέα. Επιθυμούμε να φέρνουμε στην επιφάνεια όλα όσα απασχολούν τους πολίτες και να κινητοποιούμε το κράτος, ώστε να δίνει λύσεις.

Ντίνος Σιωμόπουλος θάνατος πατέρα

Ο γιος σου Ιωάννης, όπως πρόκειται να βαπτιστεί, θα πάρει το όνομα του πατέρα σου, ο οποίος «έφυγε» πριν από μερικά χρόνια από τη ζωή. Σου λείπει;

Για κάθε παιδί θεωρώ ότι ο πατέρας του είναι το στήριγμά του. Όταν «έφυγε» αισθάνθηκα ότι έφυγε ένα δικό μου κομμάτι. Υπήρξε ένας εξαίρετος δημοσιογράφους, από τους πρωτοπόρους στο οικονομικό ρεπορτάζ. Εξαιτίας του ακολούθησα αυτό το επάγγελμα. Μου μεταλαμπάδευσε το μικρόβιο της δημοσιογραφίας. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως ήταν φίλος μου. Σοκαρίστηκα με τη φυγή του. Πέθανε στα χέρια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς να τον σκέφτομαι, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Τv.