Τι φάση: Παίκτρια υποψιάστηκε τον Γιώργο Τσαλίκη πριν ξεκινήσει η φάρσα - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τι φάση: Παίκτρια υποψιάστηκε  τον Γιώργο Τσαλίκη πριν ξεκινήσει η φάρσα - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι και πολύ ικανοποιητικά για το νέο project του ALPHA με την εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζει ο Γιώργος Τσαλίκης με την Εβελίνα Νικόλιζα ωστόσο οι φάρσες που κάνουν σε διάφορους πελάτες σε εστιατόρια είναι ξεκαρδιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Κυριακής 17/4, μία κοπέλα η οποία έκατσε με τον σύντροφό της στο "παγιδευμένο" από κάμερες τραπέζι, του ανέφερε αμέσως ότι στο μαγαζί είδε τον τραγουδιστή.

Ρώτησε ακόμη και την σερβιτόρα αν όντως ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης για να λάβει την απάντηση ότι πράγματι ο καλλιτέχνης είναι πελάτης του μαγαζιού. Έτσι, για να της φύγει κάθε υποψία εμφανίστηκε ξαφνικά υποδυόμενος τον πελάτη, πήρε τον καφέ του και χαιρέτησε την κοπέλα που τον αναγνώρισε, ώστε να τον δει να φεύγει από το μαγαζί και να ξεκινήσει κανονικά η φάρσα.

Η επική στιγμή στην εκπομπή «Τι φάση»

Επικά τα σχόλια στο Twitter με το αυγό που «έφαγε» στο δόξα Πατρί!

Η νέα εκπομπή του ALPHA, «Τι φάση» έχει φέρει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές καθώς οι φάρσες που σκάρωσαν τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Εβελίνα Νικόλιζα δεν έμειναν απαρατήρητες ακόμη και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι έστησαν πάρτι με τα σχόλια καθώς κάποιος δεν φάνηκε να είναι και πολύ τυχερός.

Από την άλλη, παρόλο που δεν έχει πολύ καιρό που η εκπομπή έχει βγει στον αέρα φαίνεται πως δεν έχει σημειώσει αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.