Ξυπόλητη στη φύση και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Το πραγματικό πρόσωπο της Δανάης Μπάρκα

Πιο κούκλα από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξυπόλητη στη φύση και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Το πραγματικό πρόσωπο της Δανάης Μπάρκα

Την Δανάη Μπάρκα την βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου κρατάει παρέα στους αγαπημένους της τηλεθεατές με την θετική της διάθεση και την αισιόδοξη ματιά της (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής της). Μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις, ωστόσο αρκετά συχνά καταφέρνει να είναι ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι λοιπόν, η ίδια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία είναι ξυπόλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξυπόλυτη στον κήπο.

Δεν έχω καλύτερο απ το να ξυπνάω και να βλέπω πράσινο, να κόβω λουλούδια και να περπατάω γύρω γύρω στο χώμα βλέποντας την φύση. Η Καλαμάτα είναι το δεύτερο σπιτι μου, η δεύτερη πόλη μου και η μεγάλη μου αγάπη από όταν ήμουν 10 χρόνων!

Πολλά καλοκαίρια στην παραλία, πολλές εξορμήσεις στις γύρω περιοχές και αγαπημένοι άνθρωποι που έγιναν οικογένεια (Βέβαια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν η μαμά μου πήρε αυτό το οικόπεδο στην μέση του πουθενά, έκλαιγα γοερά στο πίσω κάθισμα ζαλισμένη από τις στροφές. Που να ήξερα ότι θα την ευγνωμονώ μια ζωή) Ξεγνοιασιά (σπάνιο στις μέρες μας). Αισιοδοξία. Ανάσες χαρά •σε 3 μέρες, ξανά εδώ•».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Παντρεύεται η Δανάη Μπάρκα; - Το βίντεο στο Instagram που αφιέρωσε στην γιαγιά Τούλα

Η Δανάη Μπάρκα είναι από τις παρουσιάστριες που αγαπούν τα σόσιαλ μίντια και λατρεύει να «τσαλακώνεται» σε αυτά και να δείχνει τον πραγματικό της εαυτό. Το highlight του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram είναι η πολυαγαπημένη της γιαγιά, η «γιαγιά Τούλα». (Δείτε εδώ τη γιαγιά Τούλα)

Από ότι έχουμε καταλάβει γιαγιά και εγγονή είναι πολύ δεμένες και στο μόνο που διαφωνούν είναι ένα, το θέμα του γάμου. Η γιαγιά Τούλα, όπως και κάθε γιαγιά θέλει η εγγονή της να νοικοκυρευτεί, ενώ η Δανάη βρίσκει την αφορμή να δίνει μια χιουμοριστική νότα στη συζήτησή τους.

Το βράδυ της Πέμπτης 15/4, η Δανάη έκανε repost στο Instagram ένα βίντεο, όπου φαίνεται πως της πετάνε μία ανθοδέσμη και εκείνη να την πιάνει, ενώ στο πρόσωπό της καθρεπτίζεται η ευτυχία της.

Φυσικά, το βίντεο αποτελεί μία καθαρά χιουμοριστική λήψη, πιθανότατα επειδή έχει συζητηθεί πολλές φορές δημόσια το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, η Δανάη το έκανε repost και έγραψε πάνω: «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!».