H Ευρυδίκη ποζάρει με το πανάκριβο μονόπετρο της - Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

«Yes, I do»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Ευρυδίκη ποζάρει με το πανάκριβο μονόπετρο της - Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Survivor 5 και ζει την κάθε μέρα σαν μοναδική στο πλάι του συντρόφου της και όσων αγαπάει. Το μοντέλο είχε την τύχη να να βιώσει μια πραγματικά πρωτόγνωρη στιγμή, αφού τα ευχάριστα για την πρόταση γάμου μαθεύτηκαν από ένα έπαθλο επικοινωνίας.

Φυσικά και έχει δεχτεί, μιας και έχει περάσει από κακοποιητική σχέση και πλέον ξέρει να ξεχωρίζει ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος. Αυτή τη φορά, έκανε ένα Post στο twitter, με το οποίο έδειξε σε όλους μας το πανάκριβο και εντυπωσιακό μονόπετρο, που κοσμεί το χέρι της.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

«Yes , I Do...», έγραψε το μοντέλο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της - Έλαμπε από χαρά

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», όπου μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης, όσο και για τον μέλλοντα σύζυγό της και την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Όποτε σκεφτόμουν το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όσον αφορά τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα.

Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».