«Είναι κάποιοι που αυτοαποκαλούνται συνθέτες...» - "Κόλαφος" ο Τζώνυ Βαβούρας

«Είναι αυτά τα σκουπιδοτράγουδα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι κάποιοι που αυτοαποκαλούνται συνθέτες...» -

Ο μουσικός Τζώνυ Βαβούρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star το πρωί της Τρίτης 19/4 και έκανε μία αναφορά στα τραγούδια της νέας εποχής, τα οποία ο ίδιος δεν θεωρεί ποιοτικά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως τα τελευταία 30 χρόνια δεν παράγεται καλή μουσική και πως όσοι τα γράφουν δεν είναι πραγματικοί συνθέτες ούτε είναι άξιοι αυτού του τίτλου. Μάλιστα πριν από αρκετό καιρό ο ίδιος είχε βρεθεί στο νοσοκομείο μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

Οι δηλώσεις του Τζώνυ Βαβούρα

«Από μικρός είχα διαχωρίσει τη μουσική σε καλή και κακή. Καλή είναι αυτή που βγαίνει μέσα από την ψυχή, αυτή που έχει έμπνευση, αυτή που μιλάει για κάτι, αυτή που έχει να σου πει μια ιστορία. Η κακή είναι αυτή που ακούμε καθημερινά τα τελευταία 30 χρόνια ως ελληνική μουσική με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Είναι αυτά τα σκουπιδοτράγουδα που είναι κάποιοι τύποι που αυτοαποκαλούνται συνθέτες. Συνθέτης είναι αυτός που γράφει κάποιο έργο, δεν είναι αυτός που γράφει ένα τραγουδάκι… λαλαλα με τρία ακόρντα, αυτό δεν είναι σύνθεση. Ακούω τα παλιά λαϊκά. Δυστυχώς τα τελευταία 30 χρόνια στα λαϊκά ο στίχος βασίζεται στην καψούρα. Δεν μου λέει κάτι η τραπ μουσική», επισήμανε ο μουσικός.

Και συμπλήρωσε: «Με αναγνωρίζει συνεχώς ο κόσμος, με αγαπάνε. Οι δισκογραφικές εταιρείες δεν με δέχτηκαν ποτέ».

Η σοκαριστική φωτογραφία του από το νοσοκομείο λίγο καιρό πριν

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Τζώνυ Βαβούρας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Αυτή τη φορά ο ίδιος δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου τον βλέπουμε στο νοσοκομείο καθώς όπως γνωστοποίησε ο ίδιος έκανε διπλή επέμβαση.

Με μία ανάρτησή του στα social media, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του έγραψε χαρακτηριστικά: «Τη γλύτωσα και πάλι κουφάλες!!! Διπλή επέμβαση στο Υγεία. Διάφραγμα και λάρυγγας. Όλα καλά!!! Πάμε για νέα κόλπα!!! (Μόνο που θα τραγουδάω με υπότιτλους!!!)

undefined