Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα - Μόλις έγινε γνωστό

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα - Μόλις έγινε γνωστό

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική μέρα είναι η σημερινή 19/4 μέρα για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα καθώς ο μεγάλος τους γιος, Γιάννης, γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Ο μικρός γίνεται σήμερα 11 ετών και η Φαίη Σκορδά σαν περήφανη μαμά δημοσίευσε νωρίς το πρωί μια φωτογραφία του, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο βλέπουμε μαμά και γιο αγκαλιασμένουης και ευτυχισμένους σε κάποιο νησί.

«Χρόνια πολλά ζωή μου. Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα συγκίνησε με μια ακόμα ανάρτηση που έκανε για τον γιο της.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της, Γιάννη

Συνεχίζουν του χρόνου στο Πρωινό Σκορδά και Λιάγκας;

Η συνταγή Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά στο Πρωινό φαίνεται να έχει δέσει για τα καλά και στις περιπτώσεις αυτές δεν αλλάζεις τίποτα, με τον ΑΝΤ1 πράγματι να επιθυμεί να διατηρήσει την πρωινή ζώνη ακριβώς όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, το κανάλι έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι η οριστική του απόφαση είναι μία: «Θέλουμε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά μαζί», να συνεχίσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο στη ζώνη 10 με 1 και με την ίδια σύνθεση ομάδας.

Την απόφαση αυτή την έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι, ωστόσο, φέρονται να διαφωνούν έντονα. Η προοπτική να πάρουν τηλεοπτικό "διαζύγιο" την προσεχή σεζόν και να συνεχίσουν χώρια τέθηκε πριν από δυο μήνες και ικανοποίησε τόσο τον Γιώργο Λιάγκα όσο και την Φαίη Σκορδά.

«Πονοκέφαλος» στον ΑΝΤ1 Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Οι δύο παρουσιαστές δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί στο Πρωινό και προβάλλουν συνεχώς αντιστάσεις στον σχεδιασμό που αποφάσισε ο ΑΝΤ1. Τη στιγμή που η εκπομπή αγγίζει καθημερινά 20% (δείτε εδώ τα νούμερα που έκαναν την Παρασκευή 15/4), οι δυο πλευρές επιμένουν στη θέση τους (ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί, οι δυο παρουσιαστές χώρια) και οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Μια ενδιάμεση λύση που φέρεται να προτείνεται από τον ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να συνεχίσουν ως δίδυμο στο Πρωινό για μια χρονιά ακόμα και να χωρίσουν μετά.