Η Θεοδωρίδου ''ξέθαψε'' τα παιδικά ρουχαλάκια της κόρης της - Το συγκινητικό βίντεο στο Instagram

Είναι 20ετίας και βάλε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Θεοδωρίδου ''ξέθαψε'' τα παιδικά ρουχαλάκια της κόρης της - Το συγκινητικό βίντεο στο Instagram

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι από τις γυναίκες εκείνες, που έκαναν οικογένεια αλλά παράλληλα έδωσαν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα τους. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη αγάπη, που έχει για τις δύο κόρες της, καθώς η ομοιότητα με τη μεγάλη της είναι τρομακτική.

Η Χριστιάννα γύρισε στο σπίτι της στην Αθήνα λόγω των γιορτών του Πάσχα και έτσι την τραγουδίστρια την έπιασε μια γλυκιά νοσταλγία. Με ένα βίντεο στο instagram λοιπόν, μας έδειξαν τα παιδικά ρούχα της και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μας δείχνει τα παιδικά ρούχα της κόρης της Χριστιάννας

«Όταν γέννησα, έκατσα με τα παιδιά 10 μέρες και μετά...»

Λίγο πριν την εμφάνιση της στο MEGA που θα προκαλέσει πανζουρλισμό, η Νατάσα Θεοδωρίδου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τις δυο κόρες της, που είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες της. Τις δηλώσεις της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει.

Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα».