Για Πάσχα στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Μαζί με την μητέρα και την σύζυγό του

Θα περάσει εκεί τις γιορτινές μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για Πάσχα στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Μαζί με την μητέρα και την σύζυγό του

Στο δικαστήριο θα βρεθεί ξανά σε λίγες μέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αυτή τη φορά για κακούργημα, καθώς κατηγορείται και για μια δεύτερη υπόθεση revenge porn. Σύμφωνα με την εκπομπή το Πρωινό και το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με ποινή που ίσως φτάσει και τα 10 χρόνια.

Παρόλα αυτά, εκείνος ταξίδεψε την Κυριακή 17/4 στην Αλόννησο, μιας και σκοπεύει να περάσει εκεί τις ημέρες του Πάσχα. Η κάμερα του Πρωινού τον εντόπισε έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χαιρέτησε ευγενικά τον φωτορεπόρτερ, ενώ μάλιστα είχαν και έναν μικρό διάλογο στην κάμερα, με την δημοσιογράφο να αναφέρει πως: «Ήταν εξαιρετικά χαρούμενος, ευδιάθετος, έχει χάσει λίγο βάρος».

Για Πάσχα στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την μητέρα και την σύζυγό του

Ξέσπασε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Η οικογένεια του αισθάνεται αηδία»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια καθώς από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη του.

Μάλιστα, στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του ενώ από την άλλη ο ξάδερφος του γνωστού παρουσιαστή ξέσπασε φανερά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς αποκάλυψε πως ο αδερφός του «ζει την προσωπική του τραγωδία».

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του…

Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου.

Και ας κοιτάξουμε τις υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του.

Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».