Η γυμνή φωτογραφία που «έριξε» το Instagram - Πιο μαυρισμένη από ποτέ η Chrissy Teigen

Τι ήθελε να δείξει το μοντέλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η γυμνή φωτογραφία που «έριξε» το Instagram - Πιο μαυρισμένη από ποτέ η Chrissy Teigen

Η Κρίσι Τέιγκεν έχει τον τρόπο να τραβά την προσοχή και να γίνεται θέμα συζήτησης. Το 36χρονο μοντέλο μοιράστηκε χθες 18/4 μέσα από τα stories του στο Instagram μια γυμνή της φωτογραφία, που στέκεται από τη μέση και πάνω μπροστά από ένα νεροχύτη και με το χέρι της καλύπτει το στήθος.

Η γυμνή φωτογραφία της Κρίσι Τέιγκεν

Το μοντέλο ανέβασε τη συγκεκριμένη σέλφι, ώστε να δείξει τα σημάδια που έχoυν αφήσει οι άγριες... γραμμές από τα κοψίματα του μαγιό της. (Δείτε εδώ τη νόσο από την οποία πάσχει το μοντέλο)

«Είναι υπέροχα», έγραψε στη σαρκαστική λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Σημειώνεται ότι τον Μάιο του 2020 η Κρίσι Τέιγκεν είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε χειρουργική αφαίρεση των εμφυτευμάτων στο στήθος της.

Μίλησε στους θαυμαστές της με την χαρακτηριστική, αφοπλιστική της ειλικρίνεια για την επικείμενη αλλαγή στην εμφάνισή της και τους λόγους που την οδηγούν σε αυτή. Γεγονός που την έκανε ακόμα πιο αγαπητή.

Κρίσι Τέιγκεν

Λίγα Λόγια για την Κρίσι Τέιγκεν

Η Κρίσι γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1985, στην Ούτα των ΗΠΑ και το 2003 από το λύκειο Huntington στην Καλιφόρνια. Η καταγωγή της όμως είναι πολυπολιτισμική. Ο πατέρας είναι μισός Νορβηγός, μισός Γερμανός, ενώ η μητέρα της είναι από την Ταίλάνδη.

Πλέον η 37χρονη Κρίσι εργάζεται ως μοντέλο, είναι μάλιστα από τα πιο ακριβοπληρωμένα παγκοσμίως και είναι παντρεμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, John Legend. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2007, αλλά παντρεύτηκαν το 2013, στην λίμνη Como, της Ιταλίας.

Μαζί έχουν δύο παιδιά, την Luna Stephens, που γεννήθηκε 14 Απριλίου 2016 και τον Miles Theodore Stephens, που γεννήθηκε το 2018.

Ωστόσο το μοντέλο έχει «χάσει» και ένα μωρό, γεγονός που της κόστισε τόσο σοβαρά που την έκανε να φλερτάρει με την κατάθλιψη. Ενώ το μοντέλο έχει παραδεχτεί πως ακόμα παλεύει με αυτήν, παρότι ο σύζυγος την στηρίζει κάθε στιγμη.