Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Λίγο μετά τα μέσα του Απρίλη 2017...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Η Αλίκη Κατσαβού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί με τον γιο της, Φοίβο ο οποίος είναι καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Βουτσά.

Μπορεί ο γνωστός ηθοποιός να έφυγε από την ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2020, ωστόσο η απουσία του παραμένει έντονα αισθητή ειδικά από τα κοντινά του πρόσωπα καθώς ο χαμός του προκάλεσε τεράστια θλίψη. Έτσι λοιπόν, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία βλέπουμε τον Κώστα Βουτσά σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το 2017.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Λίγο μετά τα μέσα του Απρίλη 2017, φτιάχναμε ένα βιντεάκι για τη @theatromathia να γιορτάσουμε την παγκόσμια μέρα γέλιου που κοντοζύγωνε, κι ο 8 μηνών Φοίβος με το δικό του γέλιο μας ανέβαζε τη διάθεση!»

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Όσο μεγαλώνει ο Φοίβος βάζει σε λέξεις τη στεναχώρια του...»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/3) η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά και στον γιο της, Φοίβο καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την απώλεια του μπαμπά του.

Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν τα δύο χρόνια από τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού και έτσι η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στα όσα έγιναν από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς.

«Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει.

Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο.

Ο Φοίβος τώρα είναι 5,5 ετών. Στον κινηματογράφο τον παλιό, δεν θέλει να τον βλέπει και πολύ τον Κώστα γιατί υποθέτω ότι ήταν πολύ νέος εκεί ο Κώστας και δεν είναι έτσι όπως τον γνώρισε εκείνος.

Καθώς μεγαλώνει, νομίζω απλά βάζει σε λέξεις την δική του στεναχώρια, μου την διατυπώνει, του απαντώ τις ερωτήσεις και προχωράμε. Είναι ψύχραιμος, αλλά γεννιούνται και νέες απορίες», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.