Εβελίνα Νικόλιζα: «Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον Γιώργο Τσαλίκη»

Οι τρυφερές δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εβελίνα Νικόλιζα: «Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον Γιώργο Τσαλίκη»

Το πρωί της Τρίτης 19/4 μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζει με τον Γιώργο Τσαλίκη μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχει σημειώσει καλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χαρίσει άπλετο γέλιο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και με την εκπομπή «Τι φάση» όπου παρουσιάζουμε με τον Γιώργο Τσαλίκη που είναι μια καινούργια εκπομπή και είχαμε άγχος για το πως θα πάει αλλά προς το παρόν αισθάνομαι ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα

Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο επί 4 χρόνια σύντροφος της Εβελίνας Νικόλιζα

Μια από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες της τηλεόρασης είναι αναντίρρητα η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία βρίσκεται στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται".

Πέρα από τις επιτυχίες στα επαγγελματικά, η Εβελίνα είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της μιας και συγκατοικεί εδώ και 4 χρόνια με τον σύντροφό της, Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και πολλές από αυτές απαθανατίζουν την ίδια με τον αγαπημένο της!

Ο σύντροφός της, Κλεάνθης Κωνσταντινίδης είναι καλλιτέχνης και συγκεκριμένα μουσικός. Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης. Ο ίδιος σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

"Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί".

Με την σειρά της, η Εβελίνα είχε αποκαλύψει: "Θα προτιμούσα ο γάμος μας να γίνει σε κλειστό κύκλο. Αυτό που κάνουν κάποια ζευγάρια που καλούν τον μπατζανάκη του φίλου του ξαδέλφου από υποχρέωση δεν μου αρέσει. Ούτε εκείνοι το ευχαριστιούνται, γιατί έρχονται σχεδόν με το ζόρι, ούτε εσύ. Οπότε κι εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε σε ένα εκκλησάκι έχοντας μαζί μας δέκα συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν όμως δεν νιώθουμε την ανάγκη να παντρευτούμε".

Φωτογραφίες της Εβελίνας Νικόλιζα με τον σύντροφό της