«Δεν υπάρχει η αγορά για...» - Το σχόλιο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το νέο κύκλο GNTM

Όλα όσα είπε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν υπάρχει η αγορά για...» - Το σχόλιο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το νέο κύκλο GNTM

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (19/4) η πρώην κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μάλιστα το μοντέλο αναφέρθηκε και στην απόφαση της να ξεκινήσει να παρουσιάζει το ριάλιτι μόδας, αλλά και την απόφασή της να μείνει εκτός φέτος.

Η συνέντευξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το GNTM που επιστρέφει και εκείνη σχολίασε το ηλικιακό εύρος. Είπε δε, πως της άρεσε πολύ η ιδέα που άνοιξε τόσο το ηλικιακό γκρουπ επισημαίνοντας:

«Αν στο GNTM μπουν όλες οι ηλικίες είναι μια πολύ ωραία ιδέα, μόνο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει η αγορά για μεγαλύτερες ηλικίες», πρόσθεσε.

«Όταν σε συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά»

Η πρώην κριτής του GNTM, μίλησε για τη σύγκριση που βίωνε με την Βίκυ Καγιά, αλλά μοιράστηκε και κομμάτια από την προσωπική της ζωή.

Μπορεί όμως τώρα να έχει «χωνέψει» την σύγκριση και να την βλέπει με μια πιο θετική πλευρά, ωστόσο στο παρελθόν η Ισμήνη τόνιζε πως την αδικεί η σύγκριση με την προκάτοχό της. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της)

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι όσο χαλαρός και άνετος και αν είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν και στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει. Όπως και να γίνει, εμείς, τα μοντέλα, που έχουμε πάει και στο εξωτερικό, το έχουμε περάσει πολύ. Αυτά τα φίλτρα επομένως, τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν.

Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα λίγο τα πράγματα, τουλάχιστον στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά και όλη αυτή τη σύγκριση, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show και έχει δημιουργηθεί και μια ταυτότητα… Το να φτάνεις να συγκρίνεσαι και να σε βάζουν δίπλα δίπλα, για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου οπότε τελικά, ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο» κατέληξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε χιουμοριστικά: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά. Στην τοποθεσία Ελλάδα. Ποτέ δε ξέρεις, μπορεί και αυτός ο άνθρωπος να μην έχει πρόβλημα να ζήσει στο εξωτερικό αν είναι από την Ελλάδα. Δεν έχει σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο».