"Έσκασαν" τα ευχάριστα - Πρώην παίκτρια του GNTM ετοιμάζει γάμο και βάφτιση μαζί

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την Μαριάννα Παινέση την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς την είδαμε να φτάνει μέχρι και στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί να μην ήταν η μεγάλη νικήτρια ωστόσο από τότε έχουν αλλάξει πολλά καθώς πριν από έναν χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, όπου τώρα σχεδιάζει να κάνει τον γάμο της και την βάφτιση της κόρης της μαζί. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Θα κάνουμε και τα δυο μυστήρια, γάμο και βάφτιση μαζί.

Ανυπομονώ πολύ. Αρχές Ιουνίου θα κάνουμε τον γάμο και τη βάφτιση και θα τα συνδυάσουμε και με τα γενέθλια της μικρής. Δεν το πιστεύω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγινα μαμά. Έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου αλλά μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχω επιλέξει ένα πολύ ωραία νυφικό. Πιστεύω ότι θα με δει ο άντρας μου και θα με ξανά ερωτευτεί. Θέλω κάτι grande για εκείνη τη μέρα. Και το ρούχο της μικρής θα είναι ρομαντικό. Από το GNTM έχω καλέσει ήδη τις φίλες μου».

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Παινέση

Εντυπωσιάζει το σώμα πρώην παίκτριας του GNTM - Ποζάρει με μπικίνι 2 μήνες μετά την γέννα

Απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει τους τελευταίους δύο σχεδόν μήνες η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριάννα Παινέση. Η ίδια πλέον είναι μανούλα και λάμπει από χαρά.

Το νεαρό μοντέλο έχει προσαρμοστεί ήδη στην νέα της καθημερινότητα αλλά και στον νέο της ρόλο. Η ίδια πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και η ευτυχία τους πια έχει ολοκληρωθεί, με τον ερχομό της κορούλας της.

Η Μαριάννα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Άνδρο.

Μπορεί να γέννησε πολύ πρόσφατα, ωστόσο διατηρεί μια άψογη σιλουέτα!

Μαριάννα Παινέση gntm με μπικίνι φωτογραφία

Μαριάννα Παινέση gntm με μπικίνι