Στιγμές χαράς για την Δούκισσα Νομικού - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές χαράς για την Δούκισσα Νομικού - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 19/4 μέρα για την Δούκισσα Νομικού, καθώς η πολυαγαπημένη της γιαγιά που της έχει τρελή αδυναμία γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει άψογες σχέσεις με την οικογένειά της και παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα παιδιά της, πάντα βρίσκει χρόνο να βλέπει τους δικούς της ανθρώπους.

Μια μέρα λοιπόν μετά τα γενέθλια της μητέρας της, το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται, αυτή τη φορά όμως για τα γενέθλια της γιαγιάς της. Φυσικά, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να της ευχηθεί και δημόσια.

Οι ευχές της Δούκισσας Νομικού στην γιαγιά της για τα γενέθλιά της

«Χρόνια πολλά στην γιαγιάκα μου την Αλέκα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι ευχές της Δούκισσας Νομικού στην γιαγιά της για τα γενέθλιά της

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Δούκισσας Νομικού

Βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης εδώ και αρκετά χρόνια και έχει πειραματιστεί σε αρκετά πράγματα, ωστόσο αυτό που την έχει κερδίσει αναντίρρητα είναι η παρουσίαση. Ο λόγος φυσικά για την Δούκισσα Νομικού.

Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι MEGA και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Η Δούκισσα έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχει κάνει δύο παιδάκια. Ωστόσο, δεν ξεχνά στιγμή τους γονείς, στους οποίους έχει τρελή αδυναμία.

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985).

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Δούκισσας Νομικού