Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα - Στιγμές ευτυχίες για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα - Στιγμές ευτυχίες για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά

Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησε σήμερα 19/4 ο Διονύσης Σχοινάς με τίτλο «Δε Φτάνει Μια Ζωή». Ο καταξιωμένος και αγαπητός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα up-tempo pop hit, γεμάτο ενέργεια και τρυφερό συναίσθημα, σε μουσική του STAΝ Αντιπαριώτη και στίχους του Θοδωρή Μάκρα.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς κάνει μία special αφιέρωση με το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», καθώς το αφιερώνει στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια του γάμου τους, λίγες ημέρες πριν από την επέτειό τους (4 Μαΐου).

Το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», που κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο «Chart Show», το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, όπου ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος και τραγούδησε και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού. Γεμάτο ρυθμό και με τα μοναδικά vibes του Διονύση Σχοινά, το «Δε Φτάνει Μια Ζωή» μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα φετινά summer anthems! Μάλιστα, πριν μερικές μέρες και η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον αγαπημένο της.

Το νέο τραγούδι του Διονύση Σχοινά που είναι αφιερωμένο στην Καίτη Γαρμπή

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πάνω από μία 20ετία ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματά τους στη μουσική.

Το ζευγάρι μένει μένει σε μια διώροφη μονοκατοικία στην Νέα Ερυθραία και την διακόσμηση την έχει η τραγουδίστρια. Μάλιστα, στην εν λόγω περιοχή μένουν για να είναι κοντά στους γονείς της.

«Δεν έχω άποψη γύρω από το ντεκόρ του σπιτιού. Το μόνο που ζήτησα από την Καίτη ήταν να μην το φορτώσει πολύ. Προτιμώ το αφαιρετικό ύφος», είχε δηλωσει ο Διονύσης Σχοινάς σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Τv Showtime».

Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα και οι γυάλινες λεπτομέρειες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η τεράστια βιβλιοθήκη με τα πολλά βιβλία, τα λουλούδια και το στούντιο του σπιτιού στο οποίο περνάει πολλές ώρες ο τραγουδιστής αλλά και ο γιος τους, που πλέον ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του στο τραγούδι.

Αυτό είναι επίσης και το σπίτι που έζησαν τον τρόμο, όταν άγνωστοι άνδρες μπήκαν μέσα και τους έκλεψαν χρήματα, αφού τους είχαν πρώτα δέσει.