Η σπάνια αποκάλυψη του Νικηφόρου για την συμμετοχή του στο J2US: «Αρχικά δεν ήθελα καν να πάω»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια αποκάλυψη του  Νικηφόρου για την συμμετοχή του στο J2US: «Αρχικά δεν ήθελα καν να πάω»

Συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο για το «Κοσμοράδιο 95,1» παραχώρησε ο Νικηφόρος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την συμμετοχή του στο J2US καθώς πριν γίνει η αλλαγή το ταίρι του ήταν η Ιωάννα Τούνη όπου στην συνέχεια είδαμε την Λάουρα Νάργες η οποία περιμένει και το πρώτο της παιδί σύμφωνα με το Vanda's Blog.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: «Αρχικά δεν ήθελα καν να πάω στο J2US. Με πήραν τηλέφωνο από την εταιρία μου και τους είπα «ξεχάστε το, δεν θα πάω». Μετά με παίρνει ένας άλλος εξωτερικός συνεργάτης και του λέω επίσης πως δεν θέλω να πάω. Μου είπε να το σκεφτώ και του ζήτησα μια μέρα. Κάνουμε ένα ραντεβού και μου πρότειναν την Ιωάννα Τούνη μαζί με κάποιους άλλους, «ξεχάστε το» τους λέω ξανά.

Πίστευα ότι δεν ταιριάζουμε γιατί η Ιωάννα είναι πληθωρικός χαρακτήρας ενώ εγώ είμαι χαμηλών τόνων. Μετά από λίγο, όμως, τυχαίνει να έρθει στο ραντεβού και η Ιωάννα για να κάνουμε ένα ραντεβού όλοι μαζί και τραγουδάει καλά. «Κοίτα να δεις τώρα» λέω και μου έβαλε το μικρόβιο για να πω να το κάνουμε.

Άμα θέλω να γράψω, πρέπει να είμαι χωρισμένος και να είμαι στα πατώματα. Τώρα είμαι πολύ καιρό μόνος. Πρώτον υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θέλω να είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ταυτόχρονα, για να συμβεί μια σχέση πρέπει να ερωτευτώ και το θεωρώ πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να είμαι σε μια συμβατική σχέση».

Οι δηλώσεις του Νικηφόρου

Η Ιωάννα Τούνη ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον Νικηφόρο και προκάλεσαν "πανικό"

Την Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Νικηφόρο τους είχαμε δει μαζί για πρώτη φορά ως μουσικό ζευγάρι στο λαμπερό μουσικό show του J2US. Μπορεί οι δυο τους να ήταν ένα από τα φαβορί ωστόσο λίγο αργότερα είδαμε την γνωστή influencer να αποχωρεί οικειοθελώς λόγω προσωπικών της υποχρεώσεων.

Έτσι, δεν άργησε να έρθει και το reunion καθώς ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μία εκρηκτική πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες της πόλης, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την άλλη ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί όπου απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη και τον Νικηφόρα να τραγουδούν και πάλι στην σκηνή.

Ιωάννα Τούνη και Νικηφόρος

Νικηφόρος και Ιωάννα Τούνη

Νυχτερινή έξοδος για την Ιωάννα Τούνη