Σούσουρο στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα πόδια της χωρίς ρετούς! Είχε στο πλευρό της την κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν είναι μόνο η γυμναστική και η διατροφή (δείτε την εδώ) που της έχουν χαρίσει αυτό το υπέροχο σώμα, είναι που ο έρωτας την κάνει ακόμα πιο λαμπερή... Με καυτό σόρτς –μια εμφάνιση που συζητήθηκε- και μαζί με την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδου, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Γλυφάδα και ο φακός τού YOU ήταν εκεί κατ΄ αποκλειστικότητα.

“Όταν γεννήθηκε η Μελίνα εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα και εκείνη τον κόσμο”, έχει πει η Δέσποινα για το κορίτσι της, που το καμαρώνει όσο μεγαλώνει και που συνηθίζει να λέει ότι “έχει μια υπέροχη φωνή, καλύτερη από τη δική μου”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Μαμά και κόρη -που όσο περνούν τα χρόνια μοιάζουν όλο και περισσότερο– έκαναν shopping therapy στα νότια προάστια και περπάτησαν, χάζεψαν βιτρίνες, ήπιαν τον καφέ τους και έβγαλαν πολλές selfie με θαυμαστές της τραγουδίστριας, που την αναγνώριζαν και τη σταματούσαν για να της εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους.

Η Μελίνα, που έκλεισε τα 18 δύο μήνες πριν, είναι η καλύτερή της φίλη και αυτό φαίνεται από την σχέση τους που δυνάμωσε ακόμα περισσότερο μετά τον χωρισμό των γονιών της, ενώ έχει δείξει την απόλυτη στήριξή της για τη νέα σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Από την άλλη η Δέσποινα είναι... αυτοκόλλητη τόσο με τη Μελίνα όσο και με τον Γιώργο, ενώ στις όποιες ελεύθερες στιγμές της δεν τους αποχωρίζεται στιγμή. Ειδικά τώρα που η κόρη της θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό προσπαθεί να τη “χορτάσει” όσο μπορεί περισσότερο και πολλές φορές θα δείτε τις δυο τους μαζί είτε σε εξόδους είτε στα γυρίσματα του Chart show, είτε για γυναικεία beaute...

Δέσποινα Βανδή ρετούς

Δέσποινα Βανδή κόρη
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη

Η Δέσποινα είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της...

Από το πλευρό της δεν λείπει στιγμή ο αγαπημένος της, που την ακολουθεί παντού. Στα γυρίσματα των εκπομπών, στα συνεχόμενα ταξίδια της τους τελευταίους 10 μήνες στην Κύπρο, στις “Νότες”, εκεί όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Oκτώ περίπου μήνες από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους και ο έρωτάς τους δυναμώνει όλο και περισσότερο...

Αυτό αποδεικνύεται και από τις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις, από την παραδοχή του δεσμού τους εξαρχής αλλά και από την τελευταία ανάρτηση της τραγουδίστριας μαζί του λίγο πριν αποχαιρετίσει τη Μεγαλόνησο και επιστρέψουν μαζί στην Αθήνα για να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα αγκαλιά. Λέγεται, μάλιστα, ότι οι δυο τους έχουν κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική και απαιτητική περίοδο συνεχόμενων επαγγελματικών υποχρεώσεων.