«Στο λέω και θέλω να κλάψω» - Συντετριμμένη η Χριστίνα Παππά με το πρόβλημα της υγείας της

«Δεν θέλω καν να το θυμάμαι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στο λέω και θέλω να κλάψω» - Συντετριμμένη η Χριστίνα Παππά με το πρόβλημα της υγείας της

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα του Happy Day την Τετάρτη 20/4 κάνοντας αναφορά για το ρόλο των αντρών στη ζωή της αλλά σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε. Η ηθοποιός είναι πάντα πολύ αποκαλυπτική στις δηλώσεις της καθώς με τον τρόπο αυτό έχει καταφέρει να φτιάξει μια ειλικρινή σχέση με το κοινό.

Όσο για τα προσωπικά της αποκάλυψε πως είναι μόνη της την περίοδο αυτή και πολύ θα ήθελε έναν σύντροφο στο πλευρό της. Είναι γεγονός πως στο παρελθόν είχε πολλές σχέσεις και έχει μιλήσει για μια κακοποιητική, που την έκανε να χωρίσει απευθείας.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για τον πατέρα της

«Ο πατέρας μου είναι “πληγή” – Επέλεγα μεγαλύτερους άνδρες λόγω αυτού» εξομολογήθηκε για τους μεγαλύτερους σε ηλικία έρωτες που είχε στη ζωή της. Αυτή την περίοδο είναι μόνη αλλά θα ήθελε πολύ να βρει να ξαναβιώσει τη συντροφικότητα.

Από τις πιο άσχημες στιγμές στη ζωή της είναι όταν συνεργάτες της την πρόδωσαν, γεγονός που την οδήγησε να πάθει ισχαιμικό επεισόδιο. «Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Από εκεί και πέρα η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Στο λέω και θέλω να κλάψω».

«Ήταν θαύμα που έζησα...» - Η Παππά αποκαλύπτει ανατριχιαστική εμπειρία της

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ έδωσε η Χριστίνα Παππά στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου κάνοντας σοκαριστικές αποκαλύψεις για την περίοδο του τροχαίου, που πέρασε. Η επιχειρηματίας έχει αποδείξει πως είναι γυναίκα μαχήτρια μιας και στάθηκε βράχος στο μεγάλωμα του γιού της, ο οποίος θα γίνει προσεχώς πατέρας.

Σε κάθε περίπτωση η Χριστίνα έχει περάσει πολλές δυσκολίες παρ' όλο που ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Μια αξιοσημείωτη στιγμή της ζωής της ήταν το τροχαίο που είχε σε μικρή ηλικία από το οποίο κινδύνεψε σε μεγάλο βαθμό. Όπως δηλώνει της πήρε καιρό η αποκατάσταση, καθώς έφερε 57 ράμματα στο πρόσωπο.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω και εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω.

Χριστίνα Παππά

Είχατε επιζήσει από σοβαρό τροχαίο;

Ναι ήμουν πολύ μικρή τότε. Δούλευα πρώτη-δεύτερη χρονιά στο θέατρο και είχα εκτιναχθεί έξω από το παρμπρίζ. Ήταν θαύμα που έζησα. Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο. Τα μάτια μου, το σαγόνι μου, το μάγουλό μου είναι όλα ραμμένα. Φαίνεται αν έρθει κανείς κοντά μου. Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη.

Όταν κοιταχτήκατε πως νιώσατε;

Θυμάμαι σαν και τώρα, όταν πήγαμε στο ραντεβού με τον γιατρό, πήραμε το ασανσέρ και με το που άνοιξε η πόρτα και είδα τον καθρέφτη, λιποθύμησα. Όταν έφυγα από το παρμπρίζ, ο γιος μου ήταν 2-3 ετών και άνοιξα τα μάτια μου από τα πολλά αίματα και είπα Παναγία μου πες μου ότι ζω για να είμαι δίπλα στο παιδί μου σε παρακαλώ. Αυτό θυμάμαι ότι σκέφτηκα.