Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου - Οι διακοπές στην Μύκονο

Μαζί τους οι 3 φίλοι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Πέτρος Πυλαρινός  και η Βάλια Χατζηθεοδώρου - Οι διακοπές στην Μύκονο

Μπορεί το καλοκαίρι στην Μύκονο να είναι πιο hot, αλλά φαίνεται πως αρκετοί celebrities προτιμούν το νησί των Ανέμων και για τις Πασχαλινές τους διακοπές. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Πέτρος Πυλαρινός και ο Ανδρέας Βούλγαρης, από τους «Alcatrash» με τις κοπέλες τους Βάλια Χατζηθεοδώρου και Κατρίνα Τσάνταλη. Την τετράδα συμπληρώνει και ο γνωστός YouTuber, Fipster.

Τα ερωτευμένα ζευγάρια στην Μύκονο

Η παρέα περνά πολύ χαρούμενες στιγμές, ενώ φαίνεται πως το ταξίδι έχει αναπτερώσει το ηθικό των ζευγαριών, που φαίνονται πιο ερωτευμένα από ποτέ.

Μάλιστα η Βάλια και ο Πέτρος έδειξαν την χαρά τους που βρίσκονται στο νησί των Ανέμων, ποστάροντας μια φωτογραφία στο Instagram. Φυσικά και τα stories από τις «περιπέτειες» με τους φίλους τους έχουν πάρει φωτιά. Ενώ δεν έχουν κρύψει και την δυσκολία που τους έχει προκαλέσει το κρύο των τελευταίων ημερών και οι έντονοι άνεμοι που κυριαρχούν στο Αιγαίο.

«Κάθε μέρα και λέω πως γύρισε να με κοιτάξει»

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Πυλαρινός. Πιο συγκεκριμένα, ο frontman του συγκροτήματος Alcatrash, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο γλυκά λόγια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη σχέση μας με τη Βάλια δεν υπάρχει ζήλια. Σας ευχαριστώ που μας είπατε ωραίους όμως. Για τη Βάλια είναι δεδομένο, νομίζω. Εγώ το βλέπω κάθε μέρα και κάνω τον σταυρό μου και λέω πως γύρισε να με κοιτάξει.

Ξεκάθαρα τη διάλεξα με εμφανισιακά κριτήρια, μου βγήκε ένα παιδί διαμάντι αλλά το πρώτο που την είδα έπαθα πλάκα. Λέω “Αν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πράγμα από κοντά».

Την Βάλια Χατζηθεοδώρου οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης. Μετά την Τζούλια Νόβα ήταν το κορίτσι που άνοιγε τα γράμματα στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Ύστερα από δύο χρόνια, αν και η ίδια ήθελε να συνεχίσει, της ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας τους, ωστόσο, το λαμπερό της πρόσωπο και ο τηλεοπτικός αέρας που απέκτησε την οδήγησε πέρσι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το The Voice of Greece και τα παρασκήνια του μουσικού διαγωνισμού.