Δούκισσα Νομικού: Πριν τον Θεοδωρίδη είχε σχέση με πασίγνωστo τραγουδιστή - Δεν μιλάμε για τον Χολίδη

Και όμως ελάχιστοι το γνωρίζουν....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Πριν τον Θεοδωρίδη είχε σχέση με πασίγνωστo τραγουδιστή - Δεν μιλάμε για τον Χολίδη

Η Δούκισσα Νομικού πριν βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια του Δημήτρη Θεοδωρίδη και αποκτήσουν τα δυο παιδάκια τους (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει), είχε απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική της ζωή. Μια από τις σχέσεις που είχε, ωστόσο δεν θυμούνται πολύ είναι με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή.

Και όχι, δεν μιλάμε για τον Χρήστο Χολίδη με τον οποίο παραλίγο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά για έναν άλλο τραγουδιστή που πρόσφατα αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Αυτό είναι ο πρώην τραγουδιστής σύντροφος της Δούκισσας Νομικού

Ο λόγος για τον Νίνο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια.

«Νιώθω πολύ μόνη μου τον τελευταίο καιρό. Δεν είμαι σίγουρα και στην καλύτερή μου φάση» αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού, η οποία σε συνέντευξή της το 2010 είπε πως δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Έτσι λοιπόν μετά τον χωρισμό της από τον Νίνο με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια.

«Επειδή είμαι σε αυτή τη δουλειά -δήλωσε η πρώην Σταρ Ελλάς- θα μπορούσα να κάνω πολλά εξώφυλλα λέγοντας ότι είμαι με τον τάδε. Ομως, έχω επιλέξει έναν άλλο δρόμο. Είναι πάγια τακτική μου να μην επιβεβαιώνω, ούτε και να διαψεύδω οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή» δήλωσε στο περιοδικό “W” η Δούκισσα και συνέχισε όταν η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται σε πιο προσωπικά θέματα: «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι νιώθω πολύ μόνη μου τον τελευταίο καιρό». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ίδια πρόσθεσε: «Επειδή είμαι ανοιχτό βιβλίο όταν δεν είμαι καλά φαίνεται. Κλείνομαι στον εαυτό μου, στενοχωριέμαι, σκέφτομαι και προσπαθώ να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου». Οσο για το αν είναι έτοιμη για καινούργια σχέση; «Παρ’ όλο που ως άνθρωπος έχω ανάγκη να είμαι ερωτευμένη, αυτή την περίοδο μου αρκεί να είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου!».