Αγνώριστη η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις - Με διαφορετική μύτη και με λεπτά χείλη

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις - Με διαφορετική μύτη και με λεπτά χείλη

Την Κατερίνα Καινούργιου την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Αναμφίβολα η ίδια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς όπου κι αν πάει "κεντρίζει" τα βλέμματα με την παρουσίαση της.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει κατά καιρούς "ανοιχτά" για την περιπέτεια που είχε με τις πλαστικές αλλά και σε ποια ηλικία ξεκίνησε καθώς σε παλιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: κρεβάτι «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ακομπλεξάριστη σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει καθώς ακόμη και η ίδια αυτοσαρκάζεται τις περισσότερες φορές σε σχετικά στιγμιότυπα που την έχουμε δει στις εκπομπές της. Έτσι λοιπόν, έχει "πειράξει" το στήθος της, την μύτη της αλλά και τα χείλι της τα οποία στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ήταν αγνώριστη.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από το πλαστικές

Κατερίνα Καινούργιου - Πλαστική

Πλαστική της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές

Κι όμως η τσάντα της κοστίζει 2.600 - Υπέρκομψη σε πρόσφατη έξοδό της η Κατερίνα Καινούργιου

οσμοσυρροή από celebrities και όχι μόνο προκλήθηκε στο Golden Hall το απόγευμα της Τετάρτης 30/3 με σκοπό φιλανθρωπικό!

"Με ανοιξιάτικη διάθεση και απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Επιτροπή Elpida Youth και τα brands MARIANNA LEMOS, EMILY VAFIAS, KOKU CONCEPT και VST SA και παρουσιάζουμε ένα Pre-Easter Charity Pop Up Store, στο ισόγειο του attica Golden Hall από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Τα μοντέρνα κοσμήματα της MARIANNA LEMOS, οι πρωτότυπες δημιουργίες της EMILY VAFIAS, τα καλαίσθητα προϊόντα των KOKU CONCEPT και οι διαχρονικές προτάσεις της VST SA μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές επιλογές για τα πασχαλινά σας δώρα! Παράλληλα, στο Pre-Easter Charity Pop Up Store συμμετέχει και το eshop του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ και θα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως : πασχαλινές λαμπάδες, αρωματικά κεριά, πολύχρωμα σημειωματάρια, gadgets, παιδικά, είδη δώρων κ.ά.

Είναι η πρώτη φορά που οι κορυφαίες νέες Ελληνίδες δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την «ΕΛΠΙΔΑ» δημιουργώντας ένα πολύχρωμο και μαγευτικό Pop Up Store μέσα στον φιλόξενο χώρο του attica Golden Hall.

Κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές από το Pre-Εaster Charity Pop Up Store ενισχύετε συγχρόνως και τους σκοπούς του Συλλόγου, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το Pre-Easter Charity Pop Up Store θα παραμείνει στο attica Golden Hall Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα από τις 30 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2022 και θα λειτουργεί ώρες πολυκαταστήματος Golden Hall.", έγραφε εδώ και μέρες η ανακοίνωση στο επίσημο site των Attica και μια από αυτούς που ήθελαν να συνδράμουν ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα, πιο λαμπερή από ποτέ, μιας και φημολογείται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Για την εμφάνισή της εκεί η παρουσιάστρια του ALPHA επέλεξε ένα κοστούμι σε απόχρωση σπασμένου λευκού με διακριτικά κοσμήματα και μια τσάντα Christian Dior, της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 2.600 ευρώ.

κατερινα καινουργιου πανάκριβη τσάντα