«Με τιμούνε με...» - Ο Κονταρός ''λύνει'' τη σιωπή του για την κουμπαριά με Βανδή και Μπισμπίκη

«Τους σέβομαι και τους εκτιμώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με τιμούνε με...» - Ο Κονταρός ''λύνει'' τη σιωπή του για την κουμπαριά με Βανδή και Μπισμπίκη

Ο Μανώλης Κονταρός έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Τετάρτη 20/4 μεταξύ των οποίων αποκάλυψε τι βλέπει για το μέλλον της σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή. Ο τραγουδιστής μιλάει πάντα με πολύ μεγάλη χαρά για το λαμπερό αυτό ζευγάρι της showbiz.

Ήταν μάλιστα από τους πρώτους που άφησαν αιχμές πως αυτή η σχέση είναι σοβαρή και ενδέχεται να πάει παρακάτω με εκείνον κουμπάρο. Αυτή τη φορά ωστόσο, ήταν πιο φειδωλός στις δηλώσεις του τονίζοντας πως ο χρόνος θα δείξει.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Κονταρού για την κουμπαριά με Μπισμπίκη - Βανδή

«Ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Με τιμούνε με τη φιλία τους κι εγώ με τη σειρά μου τους τιμώ, τους σέβομαι και τους εκτιμώ», ανέφερε για το αν θα γίνει τελικά κουμπάρος στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή.

«Έχω περάσει δύσκολα. Πιστεύω ότι εκείνη τη χρονική στιγμή μια ανώτερη δύναμη ήθελα να παραμείνω στη ζωή και συνέχισα και είμαι καλά» είπε ο Μανώλης Κονταρός.

«Όταν έρθει η ώρα, θα το μάθετε» - O Κονταρός «έσπασε» τη σιωπή του για τον γάμο της Βανδή και του Μπισμπίκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (1/2) ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή καθώς και στις φήμες που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ.

Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”. Οι αληθινοί άντρες βεβαίως και κλαίνε», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος. Είμαστε καλοί φίλοι, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε».