Αντριάνα Λίμα: Περπατά στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά - Οι φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα

Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντριάνα Λίμα: Περπατά στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά - Οι φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα

Το 40χρονο μοντέλο Αντριάνα Λίμα, περπάτησε στην πασαρέλα του Αλεξάντερ Γουάνγκ "Fortune City", το απόγευμα της Τρίτης (19 Απριλίου) στο Λος Άντζελες. Όμως αυτή η πασαρέλα δεν ήταν ίδια με τις υπόλοιπες. Το μοντέλο που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αντρέ Λέμερ, έδειξε για πρώτη φορά τη γυμνή κοιλιά της, φορώντας ένα μαύρο ρούχο σε συνδυασμό με μαύρες, δερμάτινες μπότες μέχρι τους μηρούς.

Ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα σείει την πασαρέλα η Αντριάνα Λίμα

Η μελαχρινή καλλονή, που είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν κάποιους μήνες, αποκάλυψε και το φύλο του μωρού (Δείτε το εδώ), ενώ έχει ακόμα δύο παιδιά, τη 12χρονη Βαλεντίνα και την 9χρονη Σιένα, από τον πρώην σύζυγό της Μάρκο Γιάριτς.

Tο αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης. Το μοντέλο έκανε γνωστή τη σχέση της με τον σύντροφό της, κατά τα μέσα του 2021, όμως τα δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι μαζί πολύ πιο πριν.

Μπορεί να είναι το πρώτο παιδί για το ερωτευμένο ζευγάρι, όμως οι δυο τους έχουν ήδη μπει στους ρυθμούς της οικογένειας, αφού φροντίζουν τα δύο παιδιά της Λίμα.

Λίγα λόγια για την Αντριάνα Λίμα

Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981 στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας από τους Μαρία Ντα Γκράτσα Λίμα και Νέλσον Τορς. Ο πατέρας της, εγκατέλειψε την οικογένεια όταν εκείνη ήταν μόλις 6 μηνών για αυτό μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της.

Όσο ήταν μικρή, δεν σκεφτόταν καθόλου να γίνει μοντέλο, ωστόσο όταν μια φίλη της που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή σε έναν εφηβικό διαγωνισμό ομορφιάς αλλά δεν ήθελε να πάει μόνη, εκείνη δέχθηκε να πάει μαζί της.

Αντριάνα Λίμα

Έτσι, έστειλαν τις φωτογραφίες τους και ο χορηγός του διαγωνισμού, αμέσως πρόσεξε τη Λίμα, η οποία τελικά νίκησε. Λίγο αργότερα, σε ηλικία 15 ετών, κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό "Supermodel of Brazil" και στη συνέχεια βγήκε δεύτερη στο διαγωνισμό "Supermodel of the World 1996".

Περπάτησε για πρώτη φορά στη πασαρέλα με την Victoria's Secret το 1999, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Ένα χρόνο μετά, υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο με την εταιρεία και άνοιξε τα shows της για πολλές χρονιές (2003, 2007, 2008, 2010 και 2012).

Το 2004, ήταν μια από τα 5 μοντέλα που επιλέχθηκαν για να προωθήσουν την Victoria's Secret. Οι άλλες 4 ήταν οι Τάιρα Μπανκς, η Αλεσσάντρα Αμπρόζιο, η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Χέιντι Κλουμ.

Το 2008 φόρεσε στην πασαρέλα το σουτιέν Miracle Bra, μια δημιουργία του Martin Katz με 3.575 μαύρα διαμάντια, 117 πιστοποιημένα λευκά στρογγυλά διαμάντια, 34 ρουμπίνια και δύο μαύρες σταγόνες με διαμάντια, συνολικού όγκου 20 καρατίων.

To 2010, φόρεσε ξανά διαμαντένιο σουτιέν (Fantasy Bra) και το 2014 μαζί με την Αλεσσάντρα Αμπρόζιο φορούσαν στη πασαρέλα από ένα σουτιέν αξίας 2 εκατομμυρίων το καθένα.

Τον Ιούλιο του 2016, ξεκίνησε τη δική της αθλητική γραμμή στηθοδέσμων, την Victoria Sport (στα πλαίσια της Victoria's Secret) και συνεργάστηκε με τις Έλσα Χοσκ, Τζοσεφίν Σκράιβερ και Τζασμίν Τουκς.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2017 η Λίμα ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι σταματάει τις γυμνές - χωρίς λόγο - φωτογραφήσεις και κατ' επέκταση πολλοί θεώρησαν πως λήγει τη συνεργασία της με την Victoria's Secret. Παρόλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Τελικά, η ίδια αλλά και η Victoria's Secret επιβεβαίωσαν πως το show στη Νέα Υόρκη το 2018 είναι το τελευταίο της.