Ζήνα Κουτσελίνη: "Κλείνω τα..." - Το πάρτι έκπληξη στο πλατό της εκπομπής για τα γενέθλια της

Υπερπαραγωγή η τούρτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζήνα Κουτσελίνη:

Τα γενέθλια της γνώστης παρουσιάστριας Ζήνα Κουτσελίνη, είναι αύριο Μεγάλη Πέμπτη 21/04, αλλά οι συνεργάτες της φρόντισαν να της κάνουν έκπληξη σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 20/04, καθώς η εκπομπή σταματάει λόγω Πάσχα.

Η έναρξη λοιπόν της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα ήταν διαφορετική, αφού της ευχήθηκαν και της έδωσαν λουλούδια. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί για την ηλικία της στον αέρα του STAR.

Οι δηλώσεις της Κουτσελίνη για τα γενέθλια της και η έκπληξη στην εκπομπή

«Επειδή θέλω να πω ότι αύριο έχω τα γενέθλιά μου... Μεγάλη Εβδομάδα βέβαια, δεν τα γιορτάζουμε, έχω πει ότι κλείνω τα 52 και γιορτάζω τα 53…», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ μας έδειξε και τις υπέροχες τούρτες που της έστειλαν.

Η Ζήνα Κουτσελίνη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται από το πόσο ανανεωμένη είναι. Στα προσωπικά της έχει την οικογένεια της να την στηρίζει σε κάθε της βήμα, ενώ όσον αφορά την εκπομπή της, το τελευταίο διάστημα βλέπει τεράστια επιτυχία με την τηλεθέαση να έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Η απίστευτη ομολογία της Ζήνα Κουτσελίνη για τον αλκοολικό πατέρα της

«Πριν 7 χρόνια, με κάλεσαν στο Star και μου είπαν να βγω μπροστά. Ήξεραν πως είμαι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες για όλα αυτά τα χρόνια, όμως είπα το ναι την ίδια στιγμή», δήλωσε σε πρώτο επίπεδο.

Έπειτα, είπε συγκινημένη: «Θέλω να ομολογήσω μία αλήθεια, μία σκληρή αλήθεια για εμένα. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή, θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μία κατεστραμμένη ζωή. Κι όταν ήρθε η στιγμή να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Αποφάσισα να βγω μόνη μου και να μοιραστώ τα πάντα».

Στο τέλος, η ίδια έκανε και μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της. «Είναι πάντα παρών, εδώ και 26 χρόνια. Και τον ευχαριστώ, γιατί ήξερε να με ακουμπήσει, χωρίς να μου δείχνει τα λάθη μου με το δάχτυλο».