Εξελίξεις Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας φαίνεται να έχει συμβάλλει στον θάνατό της

Σοκ προκαλούν οι νέες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας φαίνεται να έχει συμβάλλει στον θάνατό της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας η οποία έχει απασχολήσει τα media τους τελευταίους 3,5 μήνες( περίπου).

Ύστερα από τη σύλληψη και προφυλάκιση για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ολοένα και περισσότερα πράγματα βγαίνουν στην δημοσιότητα, ενώ εξετάζονται ξανά και ξανά οι προηγούμενες καταθέσεις και δηλώσεις.

Αίσθηση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις, για το πανάκι της Ίριδας, το οποίο σύμφωνα με τους ιατροδικαστές φέρεται να έχει συμβάλει στον θάνατο της.

Η Ρούλα είχε υποστηρίξει, ότι η ίδια βρήκε το πανάκι της μικρής στα τοιχώματα της κούνιας. Τι γίνεται τελικά με την πάνα; Δείτε αναλυτικά το βίντεο που ακολουθεί:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να δώσει τους κωδικούς του mail της

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει τις τελευταίες μέρες οι κινήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο. Άλλωστε οι αναζητήσεις της 33χρονης έχουν ήδη δώσει σημαντικά στοιχεία για τον εντοπισμό της προέλευσης της κεταμίνης.

Όπως έγινε γνωστό από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να βρει πρόσβαση στο mail της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο μάλιστα ήταν κοινό με αυτό του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η 33χρονη αρνείται να δώσει στις Αρχές τους κωδικούς της, γεγονός που από τη μία δυσκολεύει σημαντικά τις έρευνες ενώ από την άλλη, δημιουργεί ακόμη περισσότερες υποψίες για την ενοχή της.