Νέα αρχή για τον Σάκη Ρουβά - Το ανακοίνωσε με μία φωτογραφία

Πολύ ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα αρχή για τον Σάκη Ρουβά - Το ανακοίνωσε με μία φωτογραφία

Η 17χρονη Άννα Αργυρού, που κατάφερε και μάγεψε όλους τους coaches από την πρώτη της εμφάνιση στις auditions, κατάφερε νικήσει στον μουσικό διαγωνισμό The Voice με coach της τον Σάκη Ρουβά. Αυτήν την περίοδο η ταλαντούχα νέα βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου της single με τίτλο «Λογική» σε μουσική και στίχους των Daphne Lawrence και Γιώργου Καλογεράκου που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και στο πλευρό της από ότι φαίνεται έχει τον Σάκη Ρουβά.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με την μαθήτρια του

Ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς, αφιέρωσε πολλές ώρες μαζί με την Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της τραγούδι.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για την Άννα, συνοδεύοντας το κείμενό του με φωτογραφίες από την ημέρα της ηχογράφησης:

«Το όμορφο ταξίδι μας με την Άννα συνεχίζεται και μετά την νίκη της στο The Voice of Greece. Μαζί προχωράμε στα επόμενα δημιουργικά της βήματα. Άννα Αργυρού θα είμαι δίπλα σου σε κάθε βήμα και σε κάθε συμβουλή που θα χρειαστείς.»

Ποια είναι η Άννα Αργυρού που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο και το αυτοκίνητο

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στη δεύτερη φάση πέρασαν οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Με αποτέλεσμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός να βγαίνει εκτός.

Μετά και τη δεύτερη εμφάνιση των τεσσάρων παικτών, το κοινό ψήφισε ξανά και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμη μια φορά ανατρεπτικό αφού στην τελική δυάδα βρέθηκαν οι δυο παίκτες του Σάκη Ρουβά, με τον σταρ να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής από τους υπόλοιπους κριτές.

Οι δυο φιναλίστ, Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού τραγούδησαν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή του The Voice, ωστόσο το κοινό είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο και από την τελική ψηφοφορία η 16χρονη Άννα Αργυρού ήταν εκείνη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια και κέρδισε το "χρυσό" δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.

H Άννα Αργυρού είναι 17 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, όμως η μουσική ήταν πάντα το μεγάλο της πάθος. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 4 χρόνια και παίζει πιάνο και κιθάρα. Μάλιστα, γράφει και τα δικά της τραγούδια. Το Instagram της είναι annaargyrouu.