Rihanna: Συνελήφθη ο Asap Rocky λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Λίγο μετά τις φήμες χωρισμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Rihanna: Συνελήφθη ο Asap Rocky λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Εδώ και λίγο καιρό, η Rihanna έχει ανακοινώσει στα social media πως είναι έγκυος. Η σχέση της ωστόσο με τον Asap Rocky κάθε άλλο παρά ήρεμη δεν είναι τώρα που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και πρώτη φορά.

Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως χώρισαν καθώς την απάτησε με μία καλή της φίλη, ενώ πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο Asap Rocky συνελήφθη.

Γιατί συνελήφθη ο σύντροφος της Rihanna, Asap Rocky

Asap Rocky σύλληψη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι Αρχές συνέλαβαν τον 33χρονο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με το ιδιωτικό του τζετ.

Η αστυνομία ερευνά την πιθανή εμπλοκή του αγαπημένου της Rihanna σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 6 Νοεμβρίου στο Hollywood.

«Δεν θα ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης»

Ο πελαργός έχει χτυπήσει εδώ και καιρό την πόρτα της Rihanna και του ASAP Rocky, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της κύησής της και σε λίγες εβδομάδες θα γίνει επιτέλους για πρώτη φορά μητέρα. (Δείτε εδώ το φύλο του μωρού)

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως υπερλατρεύει το νέο της σώμα και την φουσκωμένη της κοιλιά και δεν σταματάει να το απαθανατίζει. Μάλιστα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz για το νέο τεύχος της Vogue και μιλάει για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής της.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη! Έχει τόση πλάκα να ντύνομαι! Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει.

Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θα ντραπώ για αυτό. Αυτή η εποχή αξίζει να γιορταστεί! Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;» ξεκαθάρισε η Rihanna.

TAGS