Ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή - Τα ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή - Τα ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δέσποινα Βανδή, η οποία μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στην κόρη της, που της έχει τρελή αδυναμία, όσο και στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο έχει ήδη φύγει εκτός Ελλάδα για Πάσχα.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως στις 6 και στις 7 Μαρτίου πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί για μια live εμφάνιση, για την οποία μπορούν από τώρα όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν την κράτησή τους και να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τις επόμενες live εμφανίσεις της

«Επιτέλους Θεσσαλονίκη!!!Μου λείψατε πολύ πολύ!Ηρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε και να ζήσουμε μαγικες βραδιές! Το κέφι μαζί μου θα το απογειώσει ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζης όπως μόνο εκείνος ξέρει!!!
Ανυπομονώ!!!❤️❤️❤️❤️»

Σούσουρο στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν είναι μόνο η γυμναστική και η διατροφή (δείτε την εδώ) που της έχουν χαρίσει αυτό το υπέροχο σώμα, είναι που ο έρωτας την κάνει ακόμα πιο λαμπερή... Με καυτό σόρτς –μια εμφάνιση που συζητήθηκε- και μαζί με την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδου, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Γλυφάδα και ο φακός τού YOU ήταν εκεί κατ΄ αποκλειστικότητα.

“Όταν γεννήθηκε η Μελίνα εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα και εκείνη τον κόσμο”, έχει πει η Δέσποινα για το κορίτσι της, που το καμαρώνει όσο μεγαλώνει και που συνηθίζει να λέει ότι “έχει μια υπέροχη φωνή, καλύτερη από τη δική μου”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Μαμά και κόρη -που όσο περνούν τα χρόνια μοιάζουν όλο και περισσότερο– έκαναν shopping therapy στα νότια προάστια και περπάτησαν, χάζεψαν βιτρίνες, ήπιαν τον καφέ τους και έβγαλαν πολλές selfie με θαυμαστές της τραγουδίστριας, που την αναγνώριζαν και τη σταματούσαν για να της εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους.

Η Μελίνα, που έκλεισε τα 18 δύο μήνες πριν, είναι η καλύτερή της φίλη και αυτό φαίνεται από την σχέση τους που δυνάμωσε ακόμα περισσότερο μετά τον χωρισμό των γονιών της, ενώ έχει δείξει την απόλυτη στήριξή της για τη νέα σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Από την άλλη η Δέσποινα είναι... αυτοκόλλητη τόσο με τη Μελίνα όσο και με τον Γιώργο, ενώ στις όποιες ελεύθερες στιγμές της δεν τους αποχωρίζεται στιγμή. Ειδικά τώρα που η κόρη της θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό προσπαθεί να τη “χορτάσει” όσο μπορεί περισσότερο και πολλές φορές θα δείτε τις δυο τους μαζί είτε σε εξόδους είτε στα γυρίσματα του Chart show, είτε για γυναικεία beaute...

Δέσποινα Βανδή ρετούς

Δέσποινα Βανδή κόρη