Φεύγει από την Ελλάδα η Άννα Βίσση - Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Το ανακοίνωσε στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φεύγει από την Ελλάδα η Άννα Βίσση - Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Μπορεί ο κορωνοϊός στην χώρα μας να συνεχίζει να καλπάζει (δείτε εδώ τα χθεσινά 20/4 κρούσματα), ωστόσο οι τραγουδιστές συνεχίζουν κανονικά τις εμφανίσεις τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά και η Άννα Βίσση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στο Hotel Ermou (για το οποίο μάλιστα πρόσφατα έγινε και μια απίστευτη καταγγελία), ωστόσο η Άννα Βίσση σκοπεύει να βγει και εκτός Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο story, μέσω των οποίων ανακοινώνει στους διαδικτυακούς της φίλους το tour που αναμένεται να κάνει, σε Καναδά και Νότια Αμερική.

Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση σε Καναδά και Νότια Αμερική

Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση σε Καναδά και Νότια Αμερική

Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση σε Καναδά και Νότια Αμερική ανάρτηση

Ανακοινώθηκε στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή - Νέα αρχή για την Άννα Βίσση

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου (19/3) με αφιέρωμα στα τραγούδια χωρισμού (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε). Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος θέλησε να δώσει ένα μικρό spoiler για το νέο επαγγελματικό βήμα της Άννας Βίσση.

Οι δυο τραγουδίστριες είναι πλέον κολλητές φίλες και έτσι η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα νέα για το νέο της δίσκο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το τραγούδι «Σώσε με», ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε πως η Άννα Βίσση θα κάνει ένα δίσκο με επανεκτελέσεις κομματιών του Νίκου Καρβέλα, στον οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και η μεγάλη επιτυχία που ερμήνευσε η Ρίτα Σακελλαρίου.

«Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας. Το 1985 η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με τη Ρίτα Σακελλαρίου στη Νεράιδα και ο Νίκος Καρβέλας παρουσίασε το «Σώσε με» ως πρώτο τραγούδι για τον επερχόμενο δίσκο της Ρίτας και ακολούθησε το «Αρέσω» και το «Είναι γάτα, είναι γάτα» ο κοντός με τη γραβάτα.

Και να κάνουμε ένα spoiler αυτή τη στιγμή! Η Άννα Βίσση ετοιμάζει έναν δίσκο με επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για άλλους δημιουργούς και θα τραγουδήσει το «Σώσε με», ένα από τα τραγούδια τα οποία έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος.