«Εμείς όταν πετάμε...» - Το μήνυμα της Μπόμπα μέσα από το αεροπλάνο με το παιδί στην αγκαλιά της

Έχει αναλάβει βαριά καθήκοντα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εμείς όταν πετάμε...» - Το μήνυμα της Μπόμπα μέσα από το αεροπλάνο με το παιδί στην αγκαλιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί μετά τον ερχομό των διδύμων στον κόσμο να έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή τους, όμως αυτό που με τίποτα δε μπορούν να αποκόψουν από την καθημερινότητα τους είναι τα ταξίδια.

Είτε μόνοι τους, είτε μαζί με τα μωρά βλέπουμε πως πάντα έχουν τη διάθεση να αποδράσουν από την Αθήνα και αυτό είναι κάτι, που προσπαθεί να απενοχοποίησει η Μπόμπα, μιας και η ζωή δε σταματάει όταν κάνεις παιδιά. Για τις γιoρτές του Πάσχα λοιπόν έφυγαν για τη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρα του Σάκη.

Το βίντεο, που δημοσίευσε η τρυφερή μανούλα μέσα από το αεροπλάνο με την μικρή Φιλίππα στην αγκαλιά της αποδεικνύει αφενός τη μεγάλη πρόκληση να ταξιδεύεις με μωρά και αφετέρου το πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται οι γονείς στιγμές με τα πρώτα χρόνια των παιδιών.

Η Φιλίππα απαθανατίστηκε αρκετά ζωηρή κατά την πτήση της, αφού όχι μόνο δεν κοιμήθηκε καθόλου αλλά είχε υπερένταση, πειράζοντας ανελλιπώς τη μάσκα της μαμάς της.

Το βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα από το αεροπλάνο με την κόρη της

«Περνάμε πολύ ωραία εμείς όταν πετάμε οικογενειακώς, ειδικά η Φιλίππα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Μπόμπα αποκάλυψε τον προορισμό για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με τις κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς δεν χάνει λεπτό από το να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή influencer αποκάλυψε εκ νέου πως ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια μετά από τη ρομαντική απόδρασή της στη Ρώμη μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της μεγάλης Τετάρτης 20/4 δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φωτογραφίζει την κόρη της, Φιλίππα λίγο πριν αναχωρήσουν για τις πρώτες τους πασχαλινές διακοπές. Έτσι, λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως πήγαν μέχρι στην Θεσσαλονίκη όπου μένουν και οι γονείς του παρουσιαστή.

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα