«Έπεσε σε κώμα, δεν θα ξεχάσω την...» - Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπει πρώτη φορά για συνάδελφο της

«Δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά, δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έπεσε σε κώμα, δεν θα ξεχάσω την...» - Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπει πρώτη φορά για συνάδελφο της

Ο Άκης Σακελλαρίου, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Mega, αναφέρθηκε και ανέλυσε τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, μιας και η κατάσταση του τότε ήταν πολύ σοβαρή. Η Μπέτυ Μαγγίρα με αφορμή τις δηλώσεις του, στο πλατό του Ποιος είναι πρωινιάτικα; την Μεγάλη Πέμπτη 21/4 αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο από εκείνη την περίοδο καθώς συνεργάζονταν μαζί στο μιούζικαλ Mamma Mia.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Μαγγίρα για την περιπέτεια υγείας του Σακελλαρίου

«Παίζαμε μαζί στο Mamma Mia όταν πήγε στο νοσοκομείο. Είχε πολύ υψηλό πυρετό, είχε κολλήσει τη νόσο των λεγεωνάριων. Έπεσε σε κώμα, έπρεπε να αντικατασταθεί άμεσα γιατί ήμασταν σε περιοδεία και ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι, προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα και βέβαια όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει.

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που του μίλησα, παίζαμε στο Σοφικό Κορινθίας, δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά. Είχα σοκαριστεί. Δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο. Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε.

Είχε αίσιο τέλος, ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πολύ συγκινητικό! Και έκανε και φάρσα! Έκανε ότι πάει να πέσει κι εμείς πάθαμε τρέλα», είπε.

«Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα! Έδειχνα φωτογραφία με τα καλώδια»

Ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, όταν αρρώστησε με τη νόσο των λεγεωναρίων.

«Ελπίζω αυτοί που το περάσανε να έχει μείνει μία σοφία. Αν ανακαλύψεις νωρίς τη νόσο που εγώ δεν το έκανα, το προλαβαίνεις και είναι σαν μια πνευμονία που θεραπεύεται. Αν το αφήσεις και σου τρώει σιγά σιγά τα πνευμόνια όπως κάνει και ο κορωνοϊός, τότε έχεις προβλήματα.

Βρήκα πολλές ομοιότητες με τον κορωνοϊό και φοβήθηκα αλλά έκανα τα εμβόλια. Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μέχρι που μπήκα στην εντατική έστελνα βιντεάκια στη σκηνοθέτιδα τη Θέμιδα Μαρσέλου που ήμασταν στο «Mama mia» και της έλεγα μήπως να αντικατασταθώ γιατί δεν με άφηναν να φύγω και της έδειχνα φωτογραφία με τα καλώδια».