Επιβεβαιώθηκε και επίσημα μέσα από αναρτήσεις - Η... ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Έβαλαν τέλος στις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα μέσα από αναρτήσεις - Η... ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz πως μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή.

Κάποιες σόλο εμφανίσεις έριξαν κι άλλο λάδι στην φωτιά και μπόλικο μελάνι σε χαρτιά και εξώφυλλο με κανέναν από τους δυο να μην διαψεύδει ή επιβεβαιώνει το γεγονός.

Πριν από λίγα 24ωρα, όμως, με αναρτήσεις τους στα social media και συγκεκριμένα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram επιβεβαίωσαν με... άτυπη ανακοίνωση θα μπορούσε κάποιος να πει πως όχι απλά είναι μαζί αλλά δεν νοιάζονται και καθόλου για τα όσα λέει ο κόσμος μέρες τώρα.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στον Βόλο για τις ημέρες του Πάσχα και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καλοπέρασή τους.

Στον Βόλο Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Βαλαβάνη Βασάλος χωρισμός

Βαλαβάνη Βασάλος σχέση

Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Επίσης, πολλές φορές έχουν βγει και φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι που τελικά έμειναν απλά φήμες, αφού δεν ίσχυαν.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είχε πει ξεσπώντας η Ευρυδίκη.