Σωτηρής Κοντιζάς: Μιμείται την Σάροουν Στόουν - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση

Αναπαράγεται παντού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτηρής Κοντιζάς: Μιμείται την Σάροουν Στόουν - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι από τους ανθρώπους της Ελληνικής showbiz, που διαθέτει εξαιρετικό χιούμορ και δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Ο σέφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στιγμιότυπα από τα backstage του master chef, όπου ο ίδιος μιμείται την πασίγνωστη σκήνη της ηθοποιού Σάροουν Στόουνς, με το λευκό σακάκι και το σταυροπόδι.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα χιουμοριστικό στόρι, στο οποίο συγκρίνει το look αλλά και το σταυροπόδι του με αυτό της Σάρον Στόουν από την ταινία «Το βασικό Ένστικτο».

Ο κριτής του γνωστού ριάλιτι, αυτοσαρκάζεται αρκετές φορές και χαρίζει άφθονο γέλιο σε τηλεθεατές αλλα και σε όσους τον ακολουθούν στα social media.

Αυτή είναι η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά να μιμείται την Σάροουν Στόουνς

Σωτήρης Κοντιζάς: Μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον γιο του - Η ανάρτηση που «έριξε» το διαδίκτυο

Πέρα από ταλαντούχος chef και αξιαγάπητος κριτής στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι και ένας πραγματικός οικογενειάρχης, που λατρεύει να περνά χρόνο με την οικογένειά του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τα 3 του παιδιά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. (Δείτε την ανάρτηση με την κόρη του)

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία με το γιο του στη φύση. Φυσικά το κόσνεπτ δεν ήταν μόνο αυτό. Τόσο ο μικρός όσο και ο Σωτήρης Κοντιζά φωτογραφήθηκαν με την ίδια πόζα πάνω σε τρακτέρ. Ίσως ο διάσημος μάγειρας προσπαθεί να μας πείσει πόσο του μοιάζει ο γιος του.

Στην ανάρτηση υπάρχουν δύο φωτογραφίες, εσείς τι πιστεύετε μοιάζουν;