«Υπάρχεις και θα υπάρχεις όσο...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

Σαν σήμερα 21 Απριλίου πριν από 5 χρόνια έφυγε από τη ζωή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Υπάρχεις και θα υπάρχεις όσο...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

Με αφορμή τα 5 χρόνια που λείπει από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης καθώς πέθανε σε ηλικία 66 χρονών από τον καρκίνο, η Καίτη Φίνου θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τον ηθοποιό. Σήμερα 21/4 είναι ακριβώς η μέρα που έφυγε τότε, και η ηθοποιός, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνά ποτέ και αυτό είναι εμφανές από πολλές δηλώσεις της.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον αγαπημένο της Στάθη Ψάλτη

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου κάνοντας αναφορά και στις απώλειες που ακολούθησαν μετά τη δική του που ήταν οι αδελφές της, έγραψε: «Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου.... 2017 μας άφησες εσύ, 2018 η Μαίρη, 2019 η Γιάννα.... Καλή αντάμωση αγαπημένοι μου».

«Τον καιρό που ήταν άρρωστος δεν μπορούσα να τον δω»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπου μίλησε για το καλλιτεχνικό της μέλλον και όχι μόνο. Αναφέρθηκε και στον αγαπημένο Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο είχαν πολλά χρόνια σχέση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, αρχικά συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με το βίντεο που είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή για την πορεία της μέχρι σήμερα σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Με αφορμή το βίντεο, γύρισε το χρόνο πίσω....

Μάλιστα, μίλησε και για τις δυο αδερφές της, που έφυγαν από τη ζωή.

«Δεν αντέχω. Έβλεπα τώρα φωτογραφίες που θα ανεβάσω με τον Στάθη. Τον αγάπησα πάρα πολύ και αργότερα όταν γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πολύ και τον καιρό που ήταν άρρωστος που δεν μπορούσα να τον δω. Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου.

Αν μπεις λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς, ήταν ένα παιδί από φτωχή οικογένεια και έπεσε κατευθείαν στα πολλά χρήματα με τόσες γυναίκες γύρω του. Το κατάλαβα στα 40 μου αυτό. Ήταν η επιβεβαίωσή του γιατί ήξερε ότι δεν ήταν όμορφος. Τον είδα και στο τέλος που πήγα. Τότε φοβόντουσαν γιατί νόμιζαν ότι εγώ θα φωνάξω τα κανάλια. Δόξα τω Θεώ τα έχω ζήσει αυτά και έτσι όπως δεν μπορεί να τα φανταστεί ο καθένας».