Νέα αρχή για τον Γιώργο Ασημακόπουλο - Χαμός με το επαγγελματικό βήμα του πρώην παίκτη του Survivor

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα αρχή για τον Γιώργο Ασημακόπουλο - Χαμός με το επαγγελματικό βήμα του πρώην παίκτη του Survivor

Το νέο του επαγγελματικό βήμα ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor 4 είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά του, τον οποίο πρόσφατα είδαμε στο Blackout.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο Γιώργος ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την δική του σειρά με αρώματα, με το όνομά του να αναγράφεται πάνω στην συσκευασία, η οποία είναι αρκετά πρωτότυπη μιας και πάνω μια κορώνα και παραπέμπει σε κάτι βασιλικό.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Ασημακόπουλου

Το καινούργιο του σπίτι στην Γλυφάδα

Σχεδιαστής μόδας εδώ και χρόνια, αναγνωρισμένος για το ταλέντο του από τον κόσμο, θα ήταν... παράλογο να μην έχει γούστο στην προσωπική του ζωή και στη διακόσμηση που επέλεξε. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποδέχεται το YOU στο υπέροχο σπίτι του στην Γλυφάδα και μιλάει για το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα που ετοιμάζει, για το περσινό και το φετινό Survivor, καθώς και για τις στιγμές που λύγισε μακριά από τις κάμερες.

Καθόμαστε στο τραπέζι κι εκείνος πίνει τον χυμό του. Λάτρης της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, κάτι που φαίνεται από το κορμί που έχει “χτίσει”. Σαν να μην έφτανε αυτό, ετοιμάζει το δικό του εστιατόριο, στο οποίο θα σερβίρει καθαρά, γευστικά και υγιεινά. «Κόντρα στο ρεύμα», λέει ο ίδιος, ενώ κάνει ακόμα ένα επιχειρηματικό άνοιγμα μέσα σε χαλεπούς καιρούς.

Γιώργος Ασημακόπουλος σπίτι

Τι έχει αλλάξει μετά τη συμμετοχή σου στο Survivor;

Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στα καταστήματά μου. Κάνω ένα καινούριο βήμα επαγγελματικό, ανοίγω vegan εστιατόριο, με healthy foods χωρίς γλουτένη και ζάχαρη και έχω επικεντρωθεί περισσότερο στο επιχειρηματικό κομμάτι, στο οποίο θεωρώ ότι είμαι καλός. Σαφώς μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις και τις συζητάω ανάλογα το concept, αν μου ταιριάζει.

Βλέπεις το φετινό Survivor;

Ελάχιστα, γιατί πρώτον νοσταλγώ και δεύτερον θεωρώ ότι υπάρχει μια ταύτιση με τους περσινούς παίκτες σε στιγμιότυπα, στον τρόπο που λένε κάποιες εκφράσεις και που διαχειρίζονται το παιχνίδι. Το φετινό Survivor είναι πιο reality και από το δικό μας. Θέλω να χαλαρώσω ανοίγοντας την τηλεόραση και βλέπω φωνές, ίντριγκες και τσακωμούς, πράγμα που δεν μου αρέσει.

Γιώργος Ασημακόπουλος σπίτι περιοδικό YOU

Έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη για νικητή;

Είναι προσωπικός μου φίλος ο Άρης Σοϊλέδης, γνωρίζω και τη Μαρία Αντωνά. Τον αγαπώ και τον στηρίζω, τον βλέπω για νικητή. Είχαμε βγει για καφέ και του είχα πει ότι θα κέρδιζε αν πήγαινε, γιατί είναι καλός αγωνιστικά και καλό παιδί. Και τώρα έχει δείξει έναν σωστό χαρακτήρα, παρότι θέλουν συνέχεια να τον ιντριγκάρουν οι υπόλοιποι παίκτες και να του βγάλουν μια άσχημη εικόνα προς τα έξω.