Ο Παντελής Τουτουντζής σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του - Η φωτογραφία που συγκίνησε το Instagram

Που πήγαν οι 3 τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Παντελής Τουτουντζής σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του - Η φωτογραφία που συγκίνησε το Instagram

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβει και πολύ καλά κάνει. Αποτελεί παράδειγμα προς όλα τα γκέι ζευγάρια, που θέλουν να αποκτήσουν παιδί, καθώς εκείνος και ο σύντροφος του έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με τα δύο παιδιά τους.

Η τελευταία ανάρτηση του make up artist στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει μια τρυφερή στιγμή, καθώς πήρε τα παιδάκια και πήγε για bowling. Φαίνεται πως λόγω Πάσχα με τα σχολεία να είναι κλειστά, υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μπόλικο παιχνίδι. Μετά και τα δώρα, που πήραν από τη νονά τους Ελένη Φουρέιρα οι γιορτές κυλούν σίγουρα πολύ όμορφα για όλους τους.

Ο Παντελής Τουτουντζής σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του

Παντελής Τουτουντζής

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» - Ο Παντελής Τουτουντζής "λιώνει" για τον σύντροφό του

Ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τρίτης 12/4 και μίλησε για την σχέση του με τον σύντροφό του και την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Ο διάσημος make up artist εκφράστηκε με τα πιο όμορφα λόγια για τον έρωτα της ζωή του, ενώ εξήγησε πως οδηγήθηκαν στην υιοθεσία, καθώς στην Ελλάδα μία τέτοια διαδικασία είναι από μόνη της δύσκολη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Από τότε, όμως, που τα κατάφεραν ο ίδιος είναι αχώριστος με τα παιδιά του.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου», είπε αρχικά.

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω».