Απόδραση στο χωριό της - Εκεί θα περάσει το Πάσχα η Φαίη Μαυραγάνη

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόδραση στο χωριό της - Εκεί θα περάσει το Πάσχα η Φαίη Μαυραγάνη

Η Φαίη Μαυραγάνη, λίγο καιρό μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο σύζυγός της, αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μακριά από την βαβούρα της πόλης και επισκέφθηκε το αγαπημένο της χωριό για να περάσει τις υπόλοιπες μέρες εκεί.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε, λοιπόν, στην Λιβαδειά και συγκεκριμένα στις Πηγές Κρύας και μοιράστηκε τη στιγμή τη μπροστά από τους καταρράκτες με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Μεγάλη Τετάρτη 20/4. Μάλιστα, πριν βρεθεί εκεί, επισκέφθηκε το Δίστομο και πέρασε από τα μνήματα της οικογένειάς της.

Η ανάρτηση της Φαίης Μαυραγάνη

"Χθες ταξίδι στο Δίστομο, στα οικογενειακά μνήματα, όπως η μνήμη και η έλλειψη απαιτούν και ορίζουν.
Στην επιστροφή μια στάση στις πηγές της Κρύας. Παιδικές μνήμες, με τα ξαδέρφια της Λιβαδειάς, για πορτοκαλάδα στο Ξενία και τσαλαβουτήματα στα νερά όπου τότε είχε και κάποιους κύκνους", έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι δύο απώλειες που "τσάκισαν" τη Φαίη Μαυραγάνη

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη στο Τηλέραμα, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια δύο μελών της οικογένειάς της, του αδερφού της και του πατέρα της, κάτι που όπως εξήγησε ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί ως παιδί.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βίωσε μία ακόμα μεγάλη απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

«Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά. Ήταν η απώλεια του αδελφού μου και του πατέρα μου. Από μικρή δεν μπορούσα να αποδεχτώ τον θάνατο. Ήμουν παιδί με προβληματισμούς και αγωνία πάνω σε αυτό το θέμα. Έχοντας μάλιστα μεγαλώσει σε χωριό, όπου μοιράζονται από σπίτι σε σπίτι το κακό και το πένθος, με πόρτες ανοιχτές, ήταν μεγάλη η πίεση για ένα παιδί σαν εμένα. Και ως ενήλικη αρνήθηκα να αποδεχτώ την απώλεια.

Αγαπώ την δουλειά μου την οποία κυνήγησα πολύ. Όταν δεν έχεις στηρίγματα, αν σταθείς τυχερός και βρεις πέρασμα να αρχίσεις, μόνο με πολλή δουλειά θα μπορέσεις να σταθείς.

Φαίη Μαυραγάνη απώλειες

Είχα πάντα ενθουσιασμό για τη δημοσιογραφία. Απ' όταν σκέφτηκα να την ακολουθήσω, όταν βρέθηκα στη Σχολή Δημοσιογραφίας, όταν άρχισα να δουλεύω για πρώτη φορά στην ΕΡΤ και όταν βρέθηκα στον ΑΝΤΙ. Αληθινό ενθουσιασμό και δίψα πάντα. Να είμαι μέσα στο συμβάν, στη φωτιά, στον σεισμό, στην πλημμύρα. Να πετάς με ελικόπτερα τη μία μέρα και την άλλη να είσαι στη Βουλή. Μετά σε ένα ναυάγιο και μετά ενώπιον ιστορικών στιγμών, όπως όταν νοσηλευόταν στο Ωνάσειο ο Ανδρέας Παπαν- δρέου, όπου έμεινα στην τέντα επί τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Μαυραγάνη.