Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ''έσπασε'' τη σιωπή του - Αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των κιλών του

To survivor τον ανανέωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ''έσπασε'' τη σιωπή του - Αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των κιλών του

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε από το Survivor 5 και η εμφάνιση του με το που έφτασε στην Ελλάδα (Δείτε εδώ την άφιξη του στο Ελευθέριος Βενιζέλος) μαρτυρούσε την τεράστια απώλεια κιλών. Ο παίκτης η αλήθεια είναι πως μπήκε με ένα καλό απόθεμα κιλών στο παιχνίδι, αλλά η παραμονή του εκεί συνετέλεσε στη μεγάλη αλλαγή στο σώμα του.

Ανανεωμένος λοιπόν και οριακά αγνώριστος κυκλοφορεί στην Ελλάδα αφού λίγο το μαύρισμα, λίγο το αδυνάτισμα, φέρνουν μια συνολική διαφορά. Έτσι λοιπόν, όσοι τον ακολουθούν στο Instagram έχουν την απορία για το σημερινό του βάρος και σε αυτό απάντησε ο ίδιος με ένα insta pol, που έκανε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε τα κιλά του

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Survivor 5: «Καμία αμοιβή δεν...» - Τα είπε ''έξω από τα δόντια'' ο Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό ''S'' και φυσικά έκανε μια εκτενή αναφορά σε όλη του την εμπειρία στο Survivor 5. O παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ως ένας γνήσιο κόκκινος παίκτης, καθώς αγάπησε την ομάδα του και ξεχώρισε πολύ τον Ρουβά (Ποιος όμως θα ήθελε να κερδίσει;).

Οι κακουχίες όπως αποκάλυψε ήταν πολλές και φυσικά τον ταλαιπώρησαν. Το τρομερά αδυνατισμένο σώμα του Λάμπρου είναι μια τρανή απόδειξη πως δεν πέρασε και λίγα και αυτός είναι και ο λόγος, που τον κάνει να πιστεύει πως η μεγαλύτερη αμοιβή είναι τελικά λίγη.

«Μπήκα στο παιχνίδι πολύ συνειδητοποιημένος. Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Το παιχνίδι σού προσφέρει απλόχερα τον τρόπο να μείνεις έως το τέλος, αν είσαι διατεθειμένος να

το υπηρετήσεις. Εγώ δεν ήμουν. Εγώ μπήκα πραγματικά για την εμπειρία, γιατί ήθελα να το ζήσω - η οποία εμπειρία συνοδεύτηκε, φυσικά, και από μια πολύ ικανοποιητική αμοιβή», λέει, ενώ τονίζει πως εύκολα παραμένει «όποιος κάνει... σαματά».

«Μεγάλη ταλαιπωρία, στη βροχή και στο κρύο, να στεκόμαστε όρθιοι όλο το βράδυ, άυπνοι. Τραγικές συνθήκες, που σε δοκιμάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου. Καμία αμοιβή δεν αξίζει αυτό που περνάμε τώρα, έλεγα, αλλά πού θα ξαναβρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, σκεφτόμουν...»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ερωτικές στιγμές δεν υπήρχαν: «Καμία ερωτική διάθεση δεν υφίσταται, γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι εκεί, καθώς είναι άσχημες οι συνθήκες, τις οποίες βιώνεις κάθε μέρα. Σκέψου την απλυσιά, ότι έχουμε μία μπλούζα 52 ημέρες, σκέψου την πείνα».
Όσο για το άτομο με το οποίο ήρθε πιο κοντά, τονίζει:

«Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν ο καλύτερός μου φίλος εκεί μέσα και μακάρι να ζούσε στην Αθήνα, γιατί, ξέρετε, όταν θα βγει, θα πάει στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, όπου μένει.

Πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλή παρέα και με τον Απόστολο και με τον Άρη, ενδεχομένως και με τη Μυριέλλα και τη Ναυσικά, που είμαστε και γείτονες... Με τον Άρη και τον Απόστολο κάναμε μια ανδρική τριάδα. Δεθήκαμε πάρα πολύ και τους βλέπω κάθε βράδυ, μόνο γι' αυτούς βλέπω το "Survivor"...».