Χαλαρός και άνετος με αθλητικό look - Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Αργυρός στο κέντρο της Αθήνας

Είναι από τους λίγους που δεν έφυγαν ακόμα για Πάσχα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαλαρός και άνετος με αθλητικό look - Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Αργυρός στο κέντρο της Αθήνας

Ο Κωνσταντίνος Άργυρός απαθανατίστηκε από τον φακό σε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με φίλο του. Φαίνεται πως ο τραγουδιστής δε θα ακολουθήσει τα χνάρια του υπόλοιπου καλλιτεχνικού κόσμου, μιας και είδαμε πολλούς από το χώρο να παίρνουν το καράβι για τη Μύκονο.

Βέβαια μπορεί να τακτοποιεί τελευταίες υποχρεώσεις του και να αποδράσει τη βδομάδα του Πάσχα. Σε κάθε περίπτωση και η Αθήνα του πάει πολύ του Αργυρού, καθώς διέσχιζε τη Βουκουρεστίου με αθλητικό ντύσιμο, ανέμελο μαλλί και ένα backpack στην πλάτη.

Μετά την περιπέτεια που είχε την οποία και διευθέτησε νομικά, φαίνεται να έχει ηρεμήσει και να μπορεί να αφιερωθεί στα επαγγελματικά του, τα οποία σκίζουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Κωνσταντίνος Αργυρός

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο.

 Τι έχει σπουδάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργανώνει την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε. Ύστερα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story, ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό, αλλά και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας συμμετείχε.

Άλμπουμς

  • 2008 Όλα θα αλλάξουν [Sony BMG Music Greece]
  • 2011 Μάλλον κάτι ξέρω [Universal Music Greece]
  • 2012 Παιδί γενναίο [Universal Music Greece]
  • 2014 Δεύτερη φορά [Cobalt Music]
  • 2016 Όσα νιώθω (Χρυσό) [Cobalt Music]
  • 2018 Το κάτι παραπάνω (Πλατινένιο) [Panik Platinum]