Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Μπάμπη - Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώττου

«Όπως διαβάζω το πράγμα πάει προς...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Μπάμπη - Η αποκάλυψη του Γιάννη Βασιλώττου

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλώττος στο περιοδικό «Τηλέραμα», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ τι θα δούμε στα επεισόδια μετά το Πάσχα) καθώς και στο τέλος του χαρακτήρα του, του Μπάμπη.

Η συνέντευξη του Γιάννη Βασιλώττου για τις Άγριες Μέλισσες

Καθώς βαδίζουμε προς το φινάλε, πώς θα θέλατε να δείτε τον Μπάμπη;

Το φινάλε είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι συγγραφείς της σειράς. Παίζει μάλιστα το τέλος να μην έχει γραφτεί καν… Οπότε δεν ξέρω πώς θα καταλήξει ούτε ο Μπάμπης ούτε οι άλλοι χαρακτήρες. Εκείνο που μπορώ να μαντέψω είναι ότι θα έχουμε ένα τέλος δυνατό, όπως αξίζει στη σειρά. Για μένα λοιπόν δεν έχω ιδέα. Όσο γι’ αυτό που θα ήθελα; Εμένα μου αρέσει η δράση. Δεν θα ήθελα, ας πούμε, να βρίσκομαι κάπου και απλώς να… αποχαιρετώ. Θα ήθελα το φινάλε μου να έχει… κυνηγητό, πεσίματα από γκρεμούς και… πιστολίδια (γελάει).

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Βασιλώττος

Και η Κορίνα; Θα γίνει το κορίτσι σας;

Όπως διαβάζω, προς τα εκεί πάει το πράγμα. Το ζήτημα είναι πόσο αυτό θα μείνει κρυφό από τον πατέρα της τον Ακύλα, τον Μελέτη και το χωριό. Ήδη ο Μελέτης τούς έχει τσακώσει κατά κάποιον τρόπο και εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα αντιδράσει έτσι όπως όλοι περιμένουμε. Άλλωστε τον βολεύει, αφού ο Μελέτης πάντα… κοιτάζει προς τη μεριά της Πηνελόπης.

Πάντως, ως Μπάμπης, μια ροπή προς τις παντρεμένες την έχετε… Πριν από την Κορίνα, η Ασημίνα…

Ε, έτυχε… Ο έρωτας άλλωστε ποτέ δεν ρωτάει. Ούτε χτυπάει ευγενικά πόρτες. Όταν σου έρθει, πάει, ήρθε… Δεν κοιτάζει αν φοράς βέρα. Και εμένα μου άρεσε ο Μπάμπης με την Ασημίνα, αλλά, κακά τα ψέματα, δεν ήταν γι’ αυτήν. Δεν μπορούσε να της προσφέρει όσα ήθελε.

Τι ήθελε δηλαδή η Ασημίνα;

Τον Νικηφόρο! Τι να κάνουμε τώρα; Αυτόν ερωτεύτηκε, αυτόν θέλει. Ήταν και η πρώτη της αγάπη, οπότε έμεινε μέσα στην καρδιά της. Ο Μπάμπης με την Κορίνα νομίζω ταιριάζουν πιο πολύ ως χαρακτήρες, είναι και πιο κοντά ηλικιακά.

Τι θα σας λείψει από τον Μπάμπη όταν τελειώσει η σειρά;

Δεν θα μου λείψει κάτι, γιατί πολύ απλά… εγώ είμαι ο Μπάμπης, από μέσα μου βγαίνει, άρα θα είναι πάντα μαζί μου. Εκείνο που σίγουρα θα μου λείψει είναι η καθημερινή επαφή με τους άλλους ηθοποιούς, η παρέα, οι ώρες και οι μέρες μας μαζί.

Πότε θα πέσει η οριστική αυλαία στις Άγριες Μέλισσες

Τέλος Ιουνίου θα τελειώσουν τα γυρίσματα και αρχές Ιουλίου οι προβολές. Οι Άγριες Μέλισσες άφησαν πολλά δώρα στους τηλεθεατές αλλά και σε εμάς το καστ, τον σκηνοθέτη, τους τεχνικούς. Γίναμε όλοι σεναριογράφοι, συνάδελφοι ηθοποιοί και συνεργείο, μια μεγάλη οικογένεια. Πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά έπαιξαν τόσοι πολλοί ηθοποιοί και σημαντικοί του θεάτρου μας σε ένα καθημερινό σήριαλ. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα που πήρα από τις Μέλισσες ήταν μια ανέλπιστη χαρά. Για εμάς τους ηθοποιούς η αναγνωρισιμότητα για τη δουλειά μας είναι ένα τεράστιο δώρο.

Μου δόθηκε ένας ρόλος με καθαρή ματιά, ένας ρόλος που είπε πολλά για τον Χριστό μας και την Εκκλησία. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλά δώρα κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν πολλά περισσότερα μέσα από αυτόν στο μέλλον. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η χαρά των τηλεθεατών μέσα σε δύο καραντίνες, συνδέθηκαν με την πανδημία. Μπορεί ο κόσμος, όταν μας έβλεπε στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ, να μη μας αγκάλιαζε, να μη μας φιλούσε από τον φόβο του κορονοϊού αλλά μας μιλούσε σαν να μας ήξερε, σαν να ζούσε στο Διαφάνι και μας έλεγε, όπως στις γειτονιές και στα χωριά καλημέρα, καλησπέρα με τα ονόματά μας.

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες Κωστής Σαββιδάκης