Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο - Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram μετά από τις φήμες που τον θέλουν πατέρα

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο - Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram μετά από τις φήμες που τον θέλουν πατέρα

Μπορεί την τελευταία περίοδο ο Άγγελος Λάτσιος να μην είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να γίνεται για πρώτη φορά πατέρας με την Γαία Μερκούρη σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 22/4 ο γιος της Ελένης Μενεγάκης και του Γιάννη Λάτσιου αποφάσισε να κάνει μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο ίδιος έχει ξεκινήσει για τα καλά τα μπάνια καθώς πόζαρε στην κάμερα με βατραχοπέδιλα ενώ φορούσε σετ με μάσκα και αναπνευστήρα.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Το δημοσίευμα που θα εξοργίσει την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο

Η μεγάλη αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά της είναι γνωστή σε όλους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά, τρία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και ένα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και το μόνο που έχει ενηλικιωθεί. Σιγά σιγά προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media, δίνοντας καθημερινά στους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος μάλιστα βρίσκεται σε σχέση με τη Γαία Μερκούρη. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πολύ συχνά μοιράζονται κοινές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους.

Με τους δύο να ζουν τον έρωτά τους πιο έντονα από ποτέ... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr