«Το θεωρώ ναρκισσιστικό» - Η Παλαιολόγου "σπάει" τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο

Τι αποκάλυψε για την πολυσυζητημένη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το θεωρώ ναρκισσιστικό» - Η Παλαιολόγου

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον Γιάννη Πάριο είχε συζητηθεί πάρα πολύ την εποχή εκείνη, όπως και η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή. Πολλά χρόνια μάλιστα μετά το οριστικό τέλος τους, έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά σχόλια. Για το λόγο αυτό λοιπόν, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δεσμό τους, αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου σε συνέντευξη της στο περιοδικό Gala.

Tο 2009 έζησαν έναν όμορφο έρωτα, ωστόσο αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή το 2016. Μπορεί μάλιστα οι φήμες να τους ήθελαν μετά το χωρισμό να είναι και πάλι μαζί... μέχρι να επιβεβαιωθεί ωστόσο χώρισαν ξανά.

Η εξομολόγηση της Παλαιολόγου για τον Γιάννη Πάριο

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (Γιάννης Πάριος).

Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση. Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μια σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου: «Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά. Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς.

Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη “μεγαλώσουμε”».

Φωτογραφίες από το σπίτι της πρώην συντρόφου του Πάριου

«Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά», είχε αναφέρει η ηθοποιός σχετικά με το τέλος της σχέσης τους.

Λίγο καιρό αργότερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρήκε και πάλι τον έρωτα - δείτε με ποιον είναι σε σχέση. Η ίδια ωστόσο, θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σε μερικές από της αναρτήσεις της, η ηθοποιός μας έχει δείξει και τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της! Όπως για παράδειγμα το πανέμορφο σαλόνι της αλλά και το τζάκι.

Οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει για το σπίτι της είναι κυρίως γήινες και σε συνδυασμό με το λευκό του καναπέ, το αποτέλεσμα είναι αριστοκρατικό. Δεν λείπουν οι λαμπερές πινελιές, όπως το εντυπωσιακό φωτιστικό στην τραπεζαρία, οι χρυσές αποχρώσεις στις κορνίζες και τα μεταλλικά βάζα. Μια από τις πιο όμορφες και ζεστές γωνιές είναι φυσικά το τζάκι.

Τα μεγάλα παράθυρα κάνουν το χώρο να δείχνει πολύ φωτεινό και τα κάδρα δίνουν μία κομψή και φινετσάτη αισθητική στη συνολική διακόσμηση του σπιτιού της.