Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - Τι συνέβη;

Η φωτογραφία όλο νόημα στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά - Τι συνέβη;

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με αφορμή την σειρά του ΑΝΤ1 «Super Mammy» όπου πρωταγωνιστεί καθώς ακούστηκαν κάποιες ατάκες που εξόργισαν τους τηλεθεατές. Από την άλλη, η ίδια θέλησε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 23/4 να δημοσιεύσει μια ανάρτηση όλο νόημα για το Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε χαρακτηριστικά «Δώσε σε ένα παιδί που δεν έχει να φάει ένα Πάσχα και μην ξανανηστέψεις ποτέ!». Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε επίσης: «Ας γεμίσουν οι καρδιές μας με φως και αγάπη! Καλή Ανάσταση σε όλους!»

Η ανάρτηση όλο νόημα της Έλενας Τσαβαλιά

Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή

Αναντίρρητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι πέρα από σύζυγοι και γονείς του Χάρη, είναι και συνεργάτες.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ συχνά μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στιγμές από την ζωή και την δουλειά τους, ενώ πριν λίγο καιρό ανακοίνωσαν και μερικά ευχάριστα νέα.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους, διαπιστώσαμε πως το ζευγάρι έχει 5 χρόνια διαφοράς, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι η μεγαλύτερη της σχέσης.

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984, παίζοντας μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία Μια Ρένα χωρίς φρένα. Από το 1986 μέχρι το 1989 ακολούθησε αρκετές βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες. Είναι γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου 1964.

Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παρουσιαστής. Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, το θέατρο, το σινεμά, αλλά κυρίως με την επιθεώρηση. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται.