Με τεράστια βεράντα και θέα όλο το νησί - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Πάρο

Είναι άκρως παραδοσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με τεράστια βεράντα και θέα όλο το νησί - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Πάρο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες chef η οποία έχει κάνει τεράστια επιτυχία και στην τηλεόραση με όλες τις εκπομπές να την ζητάνε για την στήλη της μαγειρικής. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα).

Ωστόσο, η αγαπημένη μαγείρισσα θέλει να είναι συγκεντρωμένη στο εστιατόριο που διαθέτει στην Αθήνα, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής της, την πανέμορφη Πάρο.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, "Παπαδάκης" στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004. Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα.

Όταν λοιπόν έχει ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύει στην Πάρο όπου κάνει τις διακοπές της. Στο νησί μάλιστα έχει και το σπίτι της που είναι πολύ εντυπωσιακό.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Πάρο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει ένα άκρως παραδοσιακό νησιώτικο σπίτι με τεράστια βεράντα η οποία έχει θέα όλο το νησί. Σπάνιες είναι οι φωτογραφίες στις οποίες το δείχνει, αφού θέλει να προστατεύσει την ιδιοτικότητα της από τα media.

Φωτογραφίες και από το σπίτι της στην Αθήνα

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το σπίτι είναι αρκετά φωτεινό, ευρύχωρο και άνετα.

Στο σαλόνι της, μάλιστα, βλέπουμε μια μια μεγάλη τζαμαρία στον χώρο ενώ όσον αφορά τα χρώματα, οι γήινες αποχρώσεις είναι αυτές που επικρατούν, όπως το μπεζ το λευκό, το γκρι και το καφέ. Βλέπουμε επίσης μια ιδιαίτερη διακόσμηση, με ξύλινα και μοντέρνα χαρακτηριστικά.