Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε μαζί με τον κούκλο αδερφό της, Αλέξανδρο και το instagram "έπεσε"

Πάσχα στο πατρικό της στην Πρέβεζα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε μαζί με τον κούκλο αδερφό της, Αλέξανδρο και το instagram

Αρκετά πρόσωπα της εγχώριας showbiz έχουν αποκαλύψει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς πως αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση τόσο στα χωριά τους όσο και σε χώρες του εξωτερικού με αφορμή το Πάσχα.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε και πάλι στη γενέτειρά της, Πρέβεζα όπου όπως φαίνεται είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένειά της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα ocial media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τον αγαπημένο της αδερφό, Αλέξη.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Ανάρτηση Ιωάννας Μαλέσκου

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο σκύλος της Ιωάννας Μαλέσκου

«Εγώ έχω ανάγκη τη δουλειά» - Το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του «Love it»

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (19/4) ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για τα επαγγελματικά του, για το κίνημα #metoo, αλλά για τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή του ηθοποιού (Δείτε τη συνέντευξή του εδώ). Αφορμώμενη από αυτή την συζήτηση η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε για το πότε αποχωρεί από μία συνεργασία.

«Δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου, υποχωρήσεις μπορεί να κάνω, μπορεί να κάνω συνειδητοποιημένες κινήσεις συμβιβασμού γιατί βλέπω μπροστά.

Ωστόσο θεωρώ ότι όταν τεθεί θέμα υγείας ψυχικής, ηρεμίας, ισορροπίας που τα διαλύει όλα και παύεις να έχεις αυτό που εγώ ονομάζω ζωή τότε παίρνεις μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις. Εκεί είναι και το κομμάτι του πόσο επαγγελματίας λογίζεσαι και πόσο μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα για να μην εκθέσεις ανθρώπους, για να μην κρεμάσεις ανθρώπους και να μπορέσεις απρόσκοπτα να κλείσεις έναν κύκλο.

Κι εγώ έχω ανάγκη τη δουλειά. Κάποιοι μπορεί να έχουν μια ευμάρεια. Θα μιλήσω ως άνθρωπος που όντως δουλεύει και ζει από αυτή τη δουλειά χωρίς ξένες πλάτες, υπάρχουν φορές που όταν ακούω το πόσο ανάγκη έχεις τη δουλειά δεν μπορώ να το δεχτώ.

Γιατί ξέρω ότι στο να βάλεις στη ζυγαριά το να δουλεύεις για να βιοπορίζεσαι και τη ζωή και την υγεία μου, την ηρεμία μου, αν ποτέ νιώσω ότι αυτό όλο με τραβάει σε μια άβυσσο, θα φύγω όμορφα κι ωραία. Κανένας δεν πάει χαμένος αρκεί να θέλεις να δουλέψεις και να προχωρήσεις» είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται διανύει τις τελευταίες εβδομάδες στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ετοιμάζοντας πανηγυρική έξοδο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες για την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου μελετούν να αλλάξουν όλη την πρωινή ζώνη του σταθμού.