Σε Πασχαλινό mood ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση: Στο σούβλισμα των αρνιών παρέα με τους γείτονες

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε Πασχαλινό mood ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση: Στο σούβλισμα των αρνιών παρέα με τους γείτονες

Με αφορμή το Πάσχα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κάπου εδώ να τονίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους συμμετείχαν στο σούβλισμα των αρνιών όπου μεταξύ άλλων φαινόταν εμφανώς χαρούμενος μιας και τραγουδούσε χαρακτηριστικά «ψήνουμε αρνάκια, στης Ιλάειρας τη γειτονιά».

Στο σημείο ήταν και πολλοί άνθρωποι από τη γειτονιά, καθώς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στους κατοίκους της περιοχής.

Η ανάρτηση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

«Σύντομα είμαστε έτοιμοι να...» - Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση στον αέρα του OPEN

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ώστε να κανονίσουν όλες τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Ενώ μετά έχουν κανονίσει να φύγουν για τα ταξίδια του «Asia Express», όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της ταξιδιωτικής εκπομπής)

«Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία» ήταν η απάντηση του Μαυρίκιου για το πότε αναχωρούν. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψη ότι τους έχει γίνει πρόταση να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά, πρόταση που από ότι καταλάβαμε απέρριψαν.

«Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια» δήλωσε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά.

«Γίνεται χαμός με τις προετοιμασίες του γάμου μας. Τρέχουμε…», πρόσθεσε και έπειτα έπεσε μια ιδέα στο τραπέζι να κάνουν live streaming στον γάμο τους και όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει έναντι μικρού αντιτίμου που θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.