Νίκη Κεραμέως: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Φωτογραφίες από τις διακοπές με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην Σίφνο

Η απόδραση για το Πάσχα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκη Κεραμέως: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Φωτογραφίες από τις διακοπές με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην Σίφνο

Η Νίκη Κεραμέως μαζί με τον σύζυγό της αλλά και τα δυο παιδιά τους, Λουκά και Κωνσταντίνο επέλεξαν να περάσουν το Πάσχα στην Σίφνο μετά από λίγο καιρό αφού η ίδια είχε χάσει τον αγαπημένο της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός Παιδεία αποφάσισε να κάνει ένα pause από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να απολαύσει τις ομορφιές και τα έθιμα του νησιού.

Μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο αγγελούδια τους στην εξοχή. Από την άλλη, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό Πάσχα! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

«Ράγισε» καρδιές το πρώτο μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα της - «Έτσι θα σε θυμάμαι...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νίκη Κεραμέως θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, τον αγαπημένο της πατέρα, Κωνσταντίνο Κεραμεύς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες.

Με μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και ένα συγκινητικό μήνυμα, η Υπουργός Παιδείας, είπε αντίο στον πατέρα της, έναν άνθρωποι που όπως γράφει έκανε πάντα την οικογένειά του περήφανη.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως για τον πατέρα της

«Έτσι θα σε θυμάμαι, να γελάς, να είσαι πάντα δίπλα μας, να μας στηρίζεις, να μας διδάσκεις ήθος και σεβασμό. Γενιές και γενιές σε γνώρισαν μέσα από τα συγγράμματά σου, τη διδασκαλία σου, το πάθος σου για τη νομική επιστήμη. Για εμάς ήσουν ο μπαμπάς μας, για τον οποίον ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε τόσο υπερήφανοι. Σε ευχαριστούμε για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως.