Οι τρυφερές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη - Κοιτάζονταν και "έλιωναν"

Διακοπές στο Πήλιο για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι τρυφερές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη - Κοιτάζονταν και

Στο Πήλιο βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή για να γιορτάσουν την Κυριακή του Πάσχα. Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και αυτό πλέον δεν κρύβεται, όπως δεν κρύβονται και οι ίδιοι από τα social media αλλά και τους φωτογράφους.

Μετά το δώρο που έκανε ο ηθοποιός στον μονάκριβο γιο του, Βασίλης και Δέσποινα πήραν το αυτοκίνητο και ταξίδεψαν στην όμορφη πόλη του Πηλίου για να ψήσουν αρνί και να γλεντήσουν παρέα με φίλους και οικογένεια.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο πάρα πολύ τρυφερές φωτογραφίες τους και οι διαδικτυακοί της φίλοι "έλιωσαν", αφού φαίνονται τρελά ερωτευμένοι.

Επίσης, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να ανεβάσει και φωτογραφία του ηθοποιού να ψήνει αρνί.

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή διακοπές

O Κονταρός «έσπασε» τη σιωπή του για τον γάμο της Βανδή και του Μπισμπίκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (1/2) ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή καθώς και στις φήμες που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.

«Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ.

Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά”. Οι αληθινοί άντρες βεβαίως και κλαίνε», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι δύο αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα γίνω κουμπάρος. Είμαστε καλοί φίλοι, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε».