Έτσι εξηγούνται όλα - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ''έριξε'' το Instagram με τη φωτογραφία της μητέρας της

Είναι ίδιες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτσι εξηγούνται όλα - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ''έριξε'' το Instagram με τη φωτογραφία της μητέρας της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πιο ανανεωμένη από ποτέ και όπως είναι φυσικό φροντίζει να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της άτομα, τα οποία είχε καιρό να δει. Ένα από αυτά δεν είναι άλλο από τη μητέρα της με την οποία βρέθηκαν μαζί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 24/4.

Με μια φωτογραφία στο Ιnstagram μας έδειξε το μοντέλο το πρόσωπο της και πραγματικά όλοι ''έπαθαν πλάκα'' από το πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο τους αλλά και με το ότι παραμένει νεότατη και κομψή φορώντας μαύρα κοκάλινα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει τη μητέρα της

Mαμά Παπαγεωργίου

«Το GNTM για εμένα...» - Η αποκάλυψη της Παπαγεωργίου

Μετά τις πολύμηνες διακοπές της στην Αμερική, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην Αθήνα (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και έπειτα πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος, λίγο μετά την άφιξή της, την πέτυχε η κάμερα του «Πρωινού» και ο Γρηγόρης Μπάκας.

Ο ρεπόρτερ του Πρωινού την ρώτησε τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για το GNTM.

Το μοντέλο ήταν αρκετά φειδωλό ως προς τα επαγγελματικά σχέδια, αλλά δεν δίστασε να σχολιάσει τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Για το GNTM, απάντησε: «Καλή τους επιτυχία, καλή αρχή! Έχει τελειώσει τόσα χρόνια πριν το GNTM για μένα, είμαστε αλλού και χαρούμενοι», και πρόσθεσε: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Πριν λίγο καιρό τελείωσα και τώρα κάνω διακοπές. Όσο με θέλει η τηλεόραση, τη θέλω κι εγώ. Μου αρέσει πολύ αυτή η δουλειά».